REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liviu Dragnea, după scandalul de la CCR: Dacă era America, preşedintele era băgat în anchetă

Liviu Dragnea, după scandalul de la CCR: Dacă era America, preşedintele era băgat în anchetă

Replica API 18 iunie 2018 | 00:47 331

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, în judeţul Constanţa, la reuniunea TSD, că dacă scandalul, privind presiuni asupra unui membru al Curţii Constituţionale, se întâmpla în America, şeful statului era anchetat, scrie Mediafax.

"Domnul judecător de la CCR a fost chemat la Cotroceni de o doamna consilier. A fost chemat să se pun presiune pe el de un consilier prezidenţial. În America, care e partenerul nostru strategic şi spre care ne spun toţi să ne uităm, cred că acea doamnă era invitată undeva şi preşedintele era băgat în anchetă imediat. Ca să îi spună că preşedintele are presiuni de la ONG să îi revoce mandatul. Adică, CCR, care este printre puţinele instituţii pe care nu le au în buzunar, trebuie să fie destabilizată, pentru că nu mai execută comenzi. Deciziile CCR, pe unii îi supără, pe alţii îi bucură. PSD a făcut vreo acţiune atunci când în 2012 CCR a adoptat acea erată şi votul a 7,4 milioane de oameni a fost anulat? Nu a făcut nimic. Când CCR a spus că legea referendumului e constituţională, dar peste un an, a făcut ceva? Nu. Este totuţi CCR. Trebuie destabilizat pentru că l-a deranjat pe rege", a declarat Liviu Dragnea.

Judecătorul CCR, Petre Lăzăroiu, acuză presiuni din partea Palatului Cotroceni, spunând că a avut o discuţie cu un consilier prezidenţial, care i-a vorbit despre mandatul de revocare a sa din funcţie. Acesta a relalat că, în cadrul unei întâlniri cu Simina Tănăsescu, consilier prezidenţial, aceasta i-a spus că se doreşte revocarea sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NEMERNICULE, DIN CAUZA TA VOR IESI TOTI CRIMINALI, NU VOM MAI PUTEA IESI PE STRADA CA VOM FI DECAPITATI- L-ATI SALVAT PE ILIESCU- MICI IN MORMANT SA NU VA GASITI LINISTE - SA FII BLESTEMAT PE VECVI
1
0
hai ca nu mai e mult pana pe 10 august atunci cade cu curu in p...
4
0
bai pulica, daca taceai, filozof ramaneai
4
0
Si Costa Rica este in America hotule.
5
0
Probabil voia sa spuna SUA dar fiind doar un taran prost de TR n-are de unde sa stie!!! Vedea-te-as in costum de brad, javra!!!
7
0
era in America, dar nu spune care. Probabil se viseaza Escobar de teleorman. In SUA ar fi fost un nimeni. Cu siguranta nu mai mult decat ar fi fost dancila. In brazilia are sanse cu cat a furat ...
8
2
Ce facem cu Cucuveaua ?
3
6
daca era in america il impuscau pe dragnea in coaie sa nu mai faca copii
6
4
Moarte pesede!!!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367