REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Dragnea face marele anunţ: când va fi înființat Fondul Suveran de Investiții

Liviu Dragnea face marele anunţ: când va fi înființat Fondul Suveran de Investiții

Replica API 3 noiembrie 2018 | 02:22 372

Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în ședința de Guvern de săptămâna viitoare va fi adoptată OUG pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții.

”OUG pentru Fondul Suveran de Investiții are forma finală, mai sunt mici rafinamente de făcut.

Având forma finală, în prima ședință de Guvern, miercuri sau joi, va fi adoptată OUG-ul pentru înființarea Fondului Suveran. Ulterior se va adoptat Hotărârea de Guvern, iar până la finalul acestui an toate aceste acte vor fi adoptate și Fondul Suveran va funcționa efectiv din 2019. ”, a declarat Liviu Dragnea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
'Reati ai drak-ului de psd-ei penali! Ati nenorocit tara si pe noi toti si, acum va faceti si LEGI SPECIALE pentru TOTI HOTII stransi ciorchine in jurul lui DRACnea. Bravo USR strigati in gura mare si aratati-i cu degetul cati plavani HOTI sunt in parlament si ce legi hotesti fac psd-eii! Calare pe ei.
3
0
si printre gratii ii da ma - tii la muie ! .....stii ca e pofticioasa , dati-as la muie de usr-ist libidinos !
0
4
''dragi tovarasi am belit pwla.s-a gasit o valiza cu documente''
3
0
Jegul asta, penalul asta care-a mai sadit un alt vrej uscat ca el, sef de ferma de porci pe la care pesta porcina n-a avut voie sa ajunga, pentru astia sufera o tara intreaga! Docila veorica este aereiana rau, ce sa-i ceri! O papusa intoarsa cu cheia de dracnea.Rau am mai ajuns. Poporul sper sa inteleaga de acum incolo cum este mintit si manipulat de unul ca dracnea si, trebuie sa fie mereu vigilent de capcanele si minciunile, toate numai lozinci, ca-n rest, japca si hotie marca psd. Mu1e dracnea, mu1e psd.
8
2
anuntul urmator sper sa-l dai de dupa gratii
8
2
asta-i bomboana pe coliva,dupa ce a donat jidanilor tot, petrol,gaz ,aur,chiar si apa pura de 23000 de ani, acuma si bruma de avere ce o mai are romanica va fi trecuta intr-un cont privat si dat in administrare jidanilor,nu degeaba s-a otarat netaniahu la tradatorii nostrii sa mute ambasada in capitala palestinei ocupate de israel,i-i are la sula lui,aferim muiepesede
10
2
mai am un pic si scap si de parnaie,ba chiar la tupeul meu o sa dau si Romania in judecata la CEDO pentru ca m-au haituit astia din statele paralele.Nu prea mai am resurse sa mituiesc pe cine trebuie dar o scoatem noi la vopsea;Votati PSD,ura-ura-uraaa
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614