REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Liviu Dragnea face marele anunţ despre prezidenţiale. Condiţia pentru un candidat comun PSD-ALDE

Liviu Dragnea face marele anunţ despre prezidenţiale. Condiţia pentru un candidat comun PSD-ALDE

Replica API 4 septembrie 2018 | 02:22 387

Coaliţia PSD-ALDE va avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sâmbătă, după şedinţa CExN al social democraţilor.

"În opinia mea trebuie să adoptăm hotărârile (...) să avem un candidat comun la alegerile prezidenţiale. De principiu am avut această discuţie cu domnul Tăriceanu. Încep discuţiile în partid pe care trebuie să le finalizăm într-un termen rezonabil", a declarat Dragnea, potrivit Agerpres.

El a precizat că "într-un termen rezonabil" se va stabili cine va fi candidatul PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale.

"N-am avut niciodată obiectivul de a candida la alegerile prezidenţiale şi nu cred că se va schimba acest lucru", a mai afirmat Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat că ar fi greu ca PSD şi ALDE să aibă liste separate la europarlamentare, iar apoi să aibă un candidat comun la prezidenţiale.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scursurile psd-iste nici nu mai merita sa fie injurate!! Ele trebuie sa fie sterse de pe fata pamantului!!!
2
0
pacat ca la 27 ani nu ai depasit conditia premierului- invata notiuni de gramatica la nivelul clasei a treia si apoi mai incearca comentarii
1
0
jigodie sorosista , cine mortii matii te plateste ? tu nu esti pensionar , esti un handicapat mintal ce nu ai voie liber .Muie tie si ma-tii !
1
2
La puscarie cu voi ordinarilor . Va visati acum si prezidentiabili . FIRATI AI DRACULUI DE INFRACTORI .
6
1
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie ne costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
6
1
Acest psd se disfinteaza cu siguranta de cand a venit liviu ars in cur la puscarie
10
2
Dragnea sau Tariceanu nu cred ca pot castiga alegerile prezidentiale nici impotriva scaunului meu de la WC.De fapt unul din ei nu cred ca va avea dreptul sa candideze.
11
2
Daca tot inghite muiapesede apoi s-o inghita si la prezidentiale. Si muia cea mare si siropoasa va fi la alegeri parlamentare cand diaspora va veni acasa si voteaza.Sa vedeti muiepsd ca nu obtine pragul electoral si nu intra in parlament.
12
3
Pacat ca a-r fii fost un presedinte bun. Eu sant tanar ce pula mea am 27 de ani
1
11
daca nu apare un candidat serios,matura cu voi Iohanis,iar se pisha pe voi.desigur exista indivizi care vor vota cu psd fie pentru ca sunt abonati la jaful public fie din motiv de prostie.MUIE vartoasa lui dragnea si tuturor sustinatorilor si lui tradiceanu la fel muie pe indestulate.
14
3
'' mesajul contine caractere nepermise'' asta in perceptia acestor slugi de la replica ce trebuie sa-l apere, sper cu pretul vietii, pe acest puscarias, dar oare il pot apara si de camatarii care au fost prezentati drepti asasini?, iar faptul ca dna cretu a discutat probleme grave cu firea si nu cu analfabeta viorica- aceeasta nu intelegea absolut nimic
12
4
Maica ce au imbatranit ponta si crin antonescu....
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369