REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea, ironie MAXIMĂ la adresa lui Iohannis: La preşedinte mă uit ca la un om viu

Liviu Dragnea, ironie MAXIMĂ la adresa lui Iohannis: La preşedinte mă uit ca la un om viu

Replica API 20 martie 2017 | 00:25 387

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au declarat că social-democrații nu vor semna niciun pact de coabitare cu Klaus Iohannis. Mai mult, Dragnea a susținut că PSD nu este interesat de vreun pact cu Iohannis, pentru că nici nu are așteptări de la acesta, și nu a ezitat să ironizeze pe președintele României, declarând că „la preşedinte mă uit ca la un om viu care trăieşte ca şi noi”.

„Câteodată, unii dintre noi vorbim să ne aflăm în treabă şi ne dăm cu părerea. PSD nu poate încheia un pact cu o persoană. PSD nici măcar nu are aşteptări de la preşedintele Iohannis. Nu ne interesează niciun protocol. Avem două protocoale, unul cu ALDE şi altul cu UDMR. În rest, PSD nu are ce să discute. Eu la preşedinte mă uit ca la un om viu care trăieşte ca şi noi. Indiferent cum ar fi, pentru mine, presedintele este tot un om. S-a aruncat o temă atât de falsă care poate fi absurdă. S-a gândit cineva ca un partid să încheie un pact cu un preşedinte?”, a spus Dragnea, potrivit stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dragnea nu poate fi presedinte nici macar a unei asociatii de proprietari, nu de alta dar de la asociatie nu prea ai ce fura pentru ca ficiorul lui are nevoie de sume astronomice asigurate de taticu, asta pana va ajunge acolo unde ii este locul, insotit de bombonica. O simpla intrebare- cum este posibil sa furi fara limita
2
0
In curand,dracnea va ajunge la parnaie si se va putea linistii.Sa-l credem si pe el,este surmenat!
2
0
Da domnu Dragnea, te uiti ca la un viu, ca domnu Iohannis chiar ca e viu si va ramane, sa vedem ce se antampla cu dumneata ???? cum ne uitam noi la Dragnea ????
3
2
Bai Dragneo, hahalera comunista, in curand o sa te uiti de dupa gratii!
5
5
dragnea presedinte !
6
6
SI NOI,SI NU SUNTEM PUTINI,NE UITAM LA TINE CA LA UN PUSCARIAS.
6
4
am vazut ca ti-ai luat butoi . Pe butoi sa-l dai dea dura si lui dragnea sa-i sugi pula !
5
2
Dragnea se poarta ca si cum el ar fi stapanul Romaniei, cat de prosti ne crede ?????
4
6
eu te privesc ca pe un porc batran,plin de experienta guitzaturilor.norocul tau ca au votat tinereii de 75 de ani p.s.d,pe care-l consideri partidul tau.huoooo penalule.
5
4
HUUUOOO penalule.
4
6
PERFECTA DREPTATE, la cum gandeste, vorbeste si merge, Johannis ar trebui sa mai stea deoparte si sa traiasca din chiriile si 'meditatiile' lui! Popor de naivi!
6
6
Niste lepre corupte la fel ca si multi din colegii mei care au masini de lux La inchisoare e locul penalilor
5
4
Adevarul este ca la cati morti voteaza in Teleorman,te surprinde si pe tine Dragneo cand vezi unul viu.Asa e cand legile si pedepsele sunt de rahat,infractorii ca Dragnea se tin de ironii in loc sa stea dupa gratii!
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218