REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Dragnea, la Parchetul General

Liviu Dragnea, la Parchetul General

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:27 544

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri la Parchetul General, fiind chemat în calitate de martor într-un dosar, anunţă Agerpres.

Audierea lui Dragnea vine după o zi în care și Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a fost audiat, şi tot îm dosarul protestelor din data de 10 august.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
1
0
mai astia cativa care muriti de grija lui Dragnea si a PSD ului, puteti sa stati si in cwr si in cap ca tot nu ajungeti la putere .Cu miscari ca hastag rezist tinute in viata cu bani negri de afara ,partide de securisti ca PACT ,USR ,cu un PNL slab puteti sa mancati cacwt pe aici cat vreti efect dor sa mai radem cu prostii opozitiei .Poate dupa 2032, dupa alegeri daca ......
2
4
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
7
3
.... sa aflu de ce arafat a trimis atat de multe abulante pe 10 si cine i-a data acest ordin.
9
2
Daca partidele nu schimba in totalitate toti membri vechi, e NECESARA DICTATURA MILITARA. Cat nu e prea tarziu, si pana cand Romania nu va intra in incapacitate de plata. Lucru care se va intamlla f curand.
10
4
chiar si asa ! dar fara condamnati in functii de conducere in orice domeniu , dar mai ales in guvern ! guvern corupt , clasa politica corupta ! MUIE PSD ALDE ! MUIE GUVERNULUI !
12
5
opozitia pe cine propuneti si ce plan de guvernare aveti? Ce faceti cu justitia, iar protocoale ,SRI ,politie politica?Credeti ca PSD ul nu va iesi in strada si va vom lua locul in piata Victoriei? Voi nu o sa folositi jandarmeria cu arsenalul lor? Politicienii vostri nu o sa fie corupti, lacomi si nu o sa faca trafic de influenta si abuz in serviciu.Numiti cativa politicieni de ai vostri de incredere.Asa numai sa criticam de dragul artei toata lumea poate .
8
11
Puscarie liviu tiganu
23
9
Penalul trebuie sa raspunda.. Slugile lui Stroe nu sunt de acord???
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614