REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liviu Dragnea lansează BOMBA: Am REFUZAT să plătesc prejudiciul, chiar dacă mă duc la pușcărie

Liviu Dragnea lansează BOMBA: Am REFUZAT să plătesc prejudiciul, chiar dacă mă duc la pușcărie

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 199

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că avocatul i-a cerut să plătească prejudiciul din dosarul angajărilor fictive de la Teleorman. Dragnea a spus că a refuzat să plătescă, chiar dacă asta ar însemna că riscă inclusiv să meargă la pușcărie, conform stiripesurse.ro.

”Am fost întrebat de avocat dacă vreau să plătesc o parte din prejudiciu. Am spus că nu plătesc niciun prejudiciu, chiar dacă asta ar însemna să merg la pușcărie. Nu știu dacă scăpam, prima soție a fost exonerată după ce a plătit, dar eu mă consider nevinovat.

Nu-mi pot bate joc de mine și de principiile mele. Cred că era vorba de vreo 30.000 de lei. Dar de ce să plătesc? Eu sunt nevinovat, ar fi însemnat că tot ceea ce spun este o minciună. Nu puteam să accept să fac acest compromis.”, a spus Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cati comunisti suntem ne rotim zilnic la beciul domnesc cu icre negre nu duceti voi grija hamsterului,trecem si pe la Irinuca ,nu lasam nimic la voia intamplarii totul e organizat!
0
0
Hai PSDeilor plangetii de mila pentru ca voi puneti botul la discursul asta lacrimogen.Pe de alta parte se pare ca s-a apropiat funia de par si pentru ca Liviu a mirosit asta se da nevinovat la fel ca Mazare,Oprescu,Constantinescu sau alte victime ale "statului paralel".
0
1
Noi nu stim sa dam inapoi, stim doar sa luam, acaparam totul.
11
2
Liviule sa crapi in chinuri, scursura ordinara!
14
4
Bravo Liviu, te sustinem!! Un adevarat Patriot
6
19
Bravo limbistii mei activi de la replica.Limbile voastre aspre isi ating mereu telul.Dupa ce a ti rupt in cur si in carici tot pnl ul a ti trecut si pe la psd.Succesuri garantate va doresc si nu uitati vreau sa veniti la vot sa nu mai stau cu grija ca cei 350 de mii de euro trebuie sa le dau la fraierii de romani impozit pe cele 6 case furate.Stiti voi toate cumparate din meditatii....Ha ha ghinion ca a ti ales o panarama !!!.
7
7
La cat tupeu, aroganta si venin are in el, hotul, mincinosul si PENALUL Dragnea, nu ne mai mira nimic. La puscarie cu tine, langa Mazare! Speram sa devi LEGENDA, diabolicule, scorpie veninoasa si mincinoasa!
14
4
Speram sa devi o legenda , sa auzim de tine peste 15-20 de ani cand iesi .
12
4
Dreptate pana la capat!
8
9
La cimitir,Liviule
9
5
Se crede hotul perfect. Daca nu-l credeti veniti la vot!!!
15
5
Doamne, de cine e condusa Romania? Si toti intelectualii tari, toti oamenii care se dau culti, educati, scoliti, tac si accepta de atatia ani sa fie calcati in picioare de asemenea in.....ri? Rusine intelectualilor tarii, care accepta umilinta doar asistand ca retardatii, si asteptand eventual sa iasa doar studentii pe strazi sa faca o noua revolutie. Apoi ei sa-si scoata certificate de revolutionar !!!! In Ro nu mai exista intelectuali, ci doar oligofreni spalati pe creier de media corupta aflata in slujba infractorilor - dovediti. Vezi: Mazare,Voiculescu, Sarbu. Ei ne dau lectii de la tv lor
25
7
E capabili si va akunge presedinte
10
30
Asta insemna sa recunoasca! Dar ce hot intai da lovitura si apoi se duce sa dea banii inapoi?
22
7
Ce esti, normal ca nu dai de buna voie niciun leu inapoi.
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614