REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Liviu Dragnea, mesaj TRANȘANT pentru baronii PSD: în ce condiții vor fi maziliți

Liviu Dragnea, mesaj TRANȘANT pentru baronii PSD: în ce condiții vor fi maziliți

Replica API 22 mai 2019 | 00:00 178

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că după alegerile europarlamentare nu vor fi execuții în masă în interiorul partidului, ci doar în situații punctuale, dacă va afla că s-au direcționat voturile către Pro România, USR sau PNL, conform stiripesurse.ro.

”Nu, nu vor exista sancțiuni. Acum, în orice partid rezultatele în anumite județe sunt mai bune, în altele vor fi mai puțin bune. Aici este vorba despre mulți factori. Bine, acum să nu ne trezim că în anumite localități unde PSD avea multe voturi, acum se votează cu Pro România, PNL sau USR.”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai si daca faceau sectii de votare separate pentru referendum nu tot hastagii tipau? mai bine votez impotriva referendumului sa-i dau o muie si neamtului!
1
3
din cauza referendumul fiecare partid va sti cu nume si prenume cine este de-al lor sau simpatizant Daca nu ei 3 buletine esti pesedist, daca ei 3 esti penelist ,userist mai putin , sa mai venim la vot cand toti vor sti ca esti insemnat la figurat cu creta daca votezi ?Iohannis iar ai dat-o de gard, ce consilieri ai?Votul parca era secret, acum este la vedere , pot sa stampilez buletinul de vot pe masa comisiei de votare ,ce rost mai are sa merg in cabina de vot !Asa ca Dragnea ,Orban, Barna ,marele mut de la Cotroceni vor sti aproape la virgula cine este de stanga sau de dreapta !
5
2
Rezultatele se vor analiza in cex si se vor lua masuri adecvate.
2
3
Vezi,Liviule sa nu ajungi,tu la cimitir
6
2
Ce ne obliga sa votam cu psd ?--sa minta mai putin si rominii vor vota cu psd
8
5
Nu este cine stie ce apartamentul lui mazare din bucuresti dar el e bun rau mi a placut cel mai excitat ca imi era si un fel de slugoi daca il trimiteam sa cumpere ceva el se ducea bun asa imi plac slugoii
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369