REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liviu Dragnea, momente GRELE după gratii: Fostul lider PSD ar fi fost scuipat și înjurat de mai mulți deținuți. A fost nevoie de intervenția gardienilor

Liviu Dragnea, momente GRELE după gratii: Fostul lider PSD ar fi fost scuipat și înjurat de mai mulți deținuți. A fost nevoie de intervenția gardienilor

Replica API 11 iulie 2019 | 00:32 450

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea ar avea parte de momente foarte grele după gratii la Penitenciarul Rahova. Conform unor surse citate de B1 Tv, acesta ar fi fost scuipat şi înjurat de către mai mulţi deţinuţi, fiind nevoia de intervenţia gardienilor pentru aplanarea conflictului, scrie stiripesurse.ro

Acest incident vine în ciuda faptului că autorităţile se aşteptau la posibile reacţii negative ale deţinuţilor şi tocmai de aceea Dragnea beneficiază de protecţie totală precum s-a întâmplat şi în cazul altor demnitari ce au ajuns după gratii.

Rămâne de văzut acum dacă incidentul este unul izolat sau vor mai multe neplăceri pentru Liviu Dragnea, cât şi dacă va fi demarată vreo anchetă privind desfăşurarea evenimentelor.

Reamintim că Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca te pisi impotriva vantului,cine le-a scazut 6 zile pe luna pentru conditii grele cand un muncitor pentru acelasi lucru beneficiaza de 4 zile libere pe un an intreg nu pot decat sa-i urez decat o luna de miere a la long
1
1
pai la fel ca tine ma ca daca erai vreun centaur nu stateai sa postezi aici pro dragnea pe 50 de lei dar la tine e mai grav pt ca tu esti sluga la argat!
4
1
daca supravietuiesc sa te vad in sacou de scanduri vin sa ma pish personal pe groapa unde putrezesti. Soarta ta o doresc tuturor golanilor care au distrust Romania, ma bucur nespus sa iei la muie cum meriti borfasule
5
1
Da, e adevarat, guvernarea PSD & ALDE distruge tara asta, dar CCR-ul e unealta ticaloasa cu care face asta. Si trebuie neaparat schimbata Constitutia, atunci cand o sa ne revenim ca natie dupa betia cumplita din 2016, prin care am dat conducerea tarii unor talhari dovediti.
9
1
Soarta si-a stabilit-o Dragnea alaturi de toti nesimtitii lingai de pe langa el. Nu a fost numai tineretul la vot. Imi placea abordarea lui patriotica, dar facea fix doi bani cat ii tinea pe genunchi pe nemernici neputinciosi batjocoritori de oameni ca Fagadau cu prostii lui, Vanturache, Babu si toata nemernicia din fortareata primaria Constanta. Fiecare pasare pe limba ei piere. Nu le mai plange de mila, ca nu I-a futut nimeni pentru ca erau nevinovati si-i iubea lumea. Prost naiv si rautacios ce esti.
6
1
peste un an o sa-i sugi pula , va fia afara , iar tu tot un bou sarac vei fi !
1
12
puscarie pe viata si tot inseamna zerop ptr acest NIMIC care a teroriozat o tara intreaga
11
2
Dracneagunoi are parte de ceea ce este.la Multi ani in pirnaie,hai DNA cu dosarele,sa nu mai plece de acolo.Nici udrea,bica,mazare,hrebe,badalau,etc,hotii tarii!!!
10
1
pentru justitiarul, dracnea si ciumatii pesedisti. Sunteti deja morti, mirositi a mort dar inca nu sunteti 'ingropati'! O sa fiti dupa urmatoarele alegeri parlamentare, fraierilor!
16
6
Justitiarule, treci pe Antena 3!
10
4
bagati-ai pula in ma-ta , pe tine te linseaza
3
10
L-ati anihilat pe Livache ca sa nu dea legea raspunderii magistratilor,sa nu se renegocieze redeventele multinationalelor,sa vindeti portul C-ta si astfel am devenit o colonie de sclavi ce trebuie sa facem frumos!
7
17
brfasul asta incaseata pe merit , a golit buzunarele oamenilor , a strins o avere uriasa care ar trebui confiscata. Auzi la alt borfas , cica era patriot !!!! ha,ha,ha, deci furi si devii patriot
20
8
Amice, esti idiot
21
7
Asta demonstreaza inca odata comanda politica cu implicarea gardienilor ca sa-l umileasca! Dragnea,ultima reduta cucerita de UE cu scopul de a manipula Romania pentru propriile placeri a fost ultimyl patriot dupa Ceausescu! Asa se intampla cand soarta romanilot este stabilita de tineretul fara discernamant,democrati doar in ce priveste drepturile fara obligatii si diaspora care traiesc intr-un loc hotarand soarta altora! Pe scurt si pe timpul lui Base 1litru de carburant era 6 lei la un salariu de 600 lei iar acum este tot 6 lei la un salariu de 2080lei! Ganditi diferente iar carburantul este
11
33
Pe carmen dan cand o priponeste justitia? Oprimarea opozitiei la mitingul din 10 August nenorocitii astia doi l-au pus la cale! Astia ne-au cimagit copii, nepotii care-au venit acasa iat HOTII s-au pus cu parul pe ei! Ancheta 10 August trebe sa stabileasca vinovatii!
23
9
probabil s-a crezut la el la teleroman jupin si a vrut sa fie sef de camera .foarte bine i-au facut detinutii
32
5
Sper sa fie si violat.
30
8
Restul javrelor cand?
35
3
Legea,iar si l vedem liber,eu vreau sa l vad liber peste 25ani
33
7
Abia astept sa-l linseze careva pe nenorocitul asta!
29
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367