REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liviu Dragnea: O să propun o soluţie de stingere a conflictului. Se poate vorbi chiar de abrogarea OUG

Liviu Dragnea: O să propun o soluţie de stingere a conflictului. Se poate vorbi chiar de abrogarea OUG

Replica API 4 februarie 2017 | 05:51 416

Liviu Dragnea a vorbit în premieră despre abrogarea Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codului penal. El va avea o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu şi conducerea PSD şi ALDE, pentu a veni cu o soluţie.

"Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație”, a spus Liviu Dragnea, potrivit rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aici este capatul vostru gata,ajunge
0
0
Comunismul este batran, are peste 86 de ani,are metastaza,cancer genarilizat,batranul comunism nu mai are forta sa invinga cancerul,metastaza ,sunt ultimile clipe de viata ale batrinului comunism,va muri curand,vom scapa de comunism, de comunismul lui iliescu care are aceeasi varsta cu batranul cuminism,de comunismul lui ceausescu,de comunismul lui dej si al ana pauker.
0
0
Dragnea pune jandarmii sa bata vitele alea corporatiste asta trebuie sa faci tampitule. Pai noi te am votat milioane si tu pleci urechea la zeci de mii. Ce dracu matematica ai invatat tu ?
0
4
Dragnea este un idiot penal care a crezut ca scapa de puscarie. Si el, si Tariceanu au pus in guvern numai idioti care executau fara sa gandeasca. Romania nu mai suporta insa leprele, asa ca psd a luat un mare flit. Secaturi
6
1
sunt un make imputit si imi place sa sug pula si sa fac propaganda obosita pe net
3
1
DRAGNEA ESTE LA UN PAS DE A DISTRUGE PSD. A COMPROMIS GRAV ACEST PARTID, A INSELAT MILIOANE DE OAMENI CARE L-AU VOTAT, DAR NU PTR A INCERCA SA ACAPAREZE PUTEREA IN MANA LUI SI SA FACA LEGI PTR ARIDICA HOTIA SI ABUZUL LA GRAD DE VIRTUTE. OAMENII DECENTI CARE AU VOTAT CU EI, SE DEZIC DE CEEA CE A FACUT DRAGNEA SI SE SIMT DEZAMAGITI SI MINTITI. JOS CORUPTII!! PSD SA DEA AFARA TOTI CORUPTII!! LA FEL SI CELELALTE PARTIDE!! ROMANIA ARE OAMENI PRICEPUTI SI CURATI!!
6
1
Mars Dragnea! PSD-isti in STRADA!!!! ASTIA PIERD PUTEREA!!!!PARLAMENTUL SE VA DIZOLVA SI LA ANTICIPATE SE PIERDE VOTUL!!!GUVERNUL PIERDE PUTEREA! ORI SUNTETI BARBATI, ORI MARS DE AICI!!!
5
5
Bai FLOREA chiar nu iti este rusine fiindca ai ajuns in cima rosie. De la judecator PDL ai ajuns primar Bucuresti PSD.
4
1
sa nu tragi o basina ca astia hop sa linga poate se pricopsesc cu ceva, astia ce ies seara de seara in strada de parca a intrat in vigoare ordonanta ce vroia sa o dea, dar habar nu au ce prevede aceasta ordonanta si as intreba acesti protestatari cand ciolos si d-na purla incluzand pe jegoasa de paliu ce v-au taiat veniturile prin zeci de impozite iar ei si-au triplat salariile, atunci de ce nu a-ti iesit in strada ? Oare ganditi, aveti neuroni in teasta ori ba ?
0
10
Am iesit sambata si vom iesi pana acest tziganas golanas de tiliorman nu va disparea de pe scena politica. Asta este mai razbunator pe Romani decat va inchipuiti. Starea de spirit este mult prea iritata pentru a mai suporta minciuna, demagogia, snobismul, ipocrizia si prostia. Ati inteles ceva din iesirea ezitanta a prostalaului de aseara, unealta tuciuriului? Limbaj de lemn asemanator lui nea Nelu. De data aceasta pe noi cei care din diferite motive nu am fost la vot si care reprezentam 10 milioane si nu 3 milioane de creduli pe care i-ati mintit, ne vom cere drepturile. REFERENDUM!
11
0
Popor unit:I-ati ciuruit
8
1
Asa va vreau romanii mei...Voi in strada si eu cu guvernu meu...Va vreau manipulati ca niste papusele muppets...
5
10
Dar daca nu era Dragnea dl Grindeanu mergea ca oaia? Lui nu i-a trecut nici o idee de rezolvare prin cap? Constat ca avem un prim ministru lipsit de idei asa cum e lipsit si de onoare. Omul asta reprezinta PSD-ul? Rusinos, tare rusinos.
9
4
L-am avut pe Bombonel, apoi pe Bombonica teleormaneana, acum trebuie sa scapam de nenea Liviu! Dragnea, sansa ta de supravietuire este sa faci rost de o vioara si sa canti in centrul Vienei, ca ai moaca de lautar.
11
3
Javreti.V am ajutat cu idei ptr programul de guvernare ca sa eliberati hotii de milioane furate.
8
3
Demisia, jigodie ce esti, iti bati joc de poporul roman! Rusine, rusine sa va fie, jos cu voi, jos cu PSD!!!
10
2
LEGEA PARTIDELOR POLITICE, Un partid care militeaza impotriva statului de drept poate fi dizolvat . Daca un partid sau o organizatie militeaza impotriva principiilor statului de drept el poate fi dizolvat pe cale judecatoreasca. Asta prevede Legea partidelor politice 14 din 2003, care face referire la Constitutia Romaniei.
11
3
uioc, de ce jignesti votantii PSD, printe care si ma-ta si tac-tu????
6
9
Singura solutie : Demisia guvernului ! Si la puscarie cu gibonii astia , Dragnea , Tariceanu , Grindeanu si toate leprele pesediste si ratatii din Alde ... Mama lor !
17
3
Nu te crede nimeni nenorocitule; te aperi pe tine si mafia ta nu poporul.
7
3
Sfarsitul psd-ului este aproape!Dragnea si cu mascaricii lui n-ar putea scoate in strada nici macar 100 000 de mii de oameni. Avand in vedere ca i-au votat vreo trei milioane si ceva de cretinei, pot spune ca psd-ul se duce pe poola!Iar boului de sub mine ii transmit sa-mi suga poula si el si ma-sa!
12
2
Si iohanisti-sa va iau mamele alea curve in pula, cretinilor!
4
19
Cati angajati are raja ? Putin Liviule, foarte putin . Ma facet sa rad. Chiar imi doresc sa va organizati sa iesiti in strada sa vedem adevarata sustinere. Tare imi e ca veti acea o surpriza neplacuta. Asa ca mai bine dati-o in diverse, nu de alta da o sa vada lunea cat de slabi sunteti. Apropo, angajati de la raja care stau mai mult pe la partid, platiti de raja nu fac un abuz in serviciu ?
13
4
A invins din nou. Romanii prosti cred ca o duc rau din cauza oamenilor politici care au dosare fabricate. Stim cu totii care-i motivul dosarului, noi platim institutii care-s in slujba strainilor. Sa moara in chinuri tradatorii de tara si de neam.
5
17
Vor fi ,probabil,aceleasi autobuze si aceeasi angajati di firme si regii controlate de psd?Fac apel la procurori sa urmareasca daca asa va fi.Oameni aceeia daca refuza sa plece vor fi dati afara cu prima ocazie.Si ,viata lor este pusa in pericol ,cine poate garanta reactia celor doua tabere.Oamenii astia sunt iresponsabili
11
6
Hahaha!!!Buze Reci are morcovul in gaoz.asta e.el si PSD-ero or s-o cam ia in gura.
12
4
pesedeii daca fac miting si nu scot nici macar 30 mii de oameni si aia adusi cu autocare si platiti cu mici si bere se fac de kkat .votantii lor sunt asistai social pe la tara si pensionari care nu au decit antena 3 pe televizor si care isi arata muschii la promotiile de tigai, tineret nu o au decit gen putoarea aia de pa princesstravel si vreo 3-4 care au descoperit internetul si se agita pe aici .dragnea a reusit sa va distruga pt ca s-a folosit de voi ca sa se scape el si hotii lui corupti asta trebuie sa intelegeti pt ca nu e posibil ca dupa "victoria zdrobitoare la alegeri "sa pierzi to
14
6
Domnule Dragnea, Noi, mortii de la cimitirul Belu va sustinem si vom iesi in strada.
15
5
foarte bine,anulati hotia asta si probabil se va ierta,iohanus nu-si va mai pune guvern ,deoarece a fost prea de cacat ala anterior,inca mai spera la avion nou, turistul
7
14
Daca retrageti ordonanta veti avea 1000000 de oameni in strada, pana o sa va dati demisia voi si intregul guvern. Ati fost votati ptr a lua masuri bune pentru tara si pentru oameni. Ati demonstrat ca sunteti slabi rau, va e frica de cateva zeci de mii de oligofreni manipulanti care cred ca e cool si funny si vad o mare distractie in faptul ca stau in strada de cateva zile. Am fost intre ei si sunt moilizati de anumite persoane mai mult ca sigur din servicii. Rusine Dragnea ca nu sunteti in stare sa-i stapaniti. Erdogan e un supersmecher...voi sunteti niste piseciosi...
5
21
Nu dati inapoi...forta PSD
9
23
Va e frica ?Va ardem la popou fraieri psd
15
8
vrajeala maxima, hotii la puscarie, simpatizantii psd cu bale la gura mai luati niste lamiie
18
10
hai nu fi trist...mai ai doar cativa ani de stat dupa gratii. Have fun!
18
6
Nu iti este rusine mai Dragnea, nu va este rusine papitoilor, ati stat ascunsi, si acum vreti sa va mai spalati pacatele. Sunteti de toata jena, mitocanilor, intindeti nervii la maxim tinerilor, nostri, corporatistilor care muncesc din greu si cotizeaza sume enorme la stat da, "statului", stati pe banii satatului, cheltuiti banii de la buget, ne conduceti, decideti pentru noi, voi, penalilor. Sa va fie rusine ! Dictatorilor !
20
5
Tot ce spune conducatorul nostru iubit este adevar si lumina. Increderea noastra este oarba. Traiasca tovarasul Dragnea.
5
10
Inseamna ca te am votat degeaba?.Nu ai sange in instalatie?...Bagami as pula in gura lor de mercenari platiti de Iohannis.
7
23
e clar: de atata stat ca sobolanul, ascuns, dupa mizeria pe care a facut-o Romaniei, i s-au terminat rezervele de pampers !!!! hai cu cartile mai repede, ia-o si pe Olguta si scrieti amandoi una !!!!
20
6
Am votat PSD , nu am votat hotia domnule Dragnea.
24
8
Trebuie sa te cheme Liviu Dragnea sa ai un asemenea tupeu. Pana si PSD istii simpli au inteles cum sta treaba!
25
8
Ati gasit tapul ispasitor Johannis,cand voi ati venit primii cu masuri anti progres Romania.Se scumpeste energia si de aici gazul,apa,produse si servicii.Unul din parintii mei avea cass 1leu,probabil doua pastile de antinevralgic compensate,acum ii dati 1 leu sa-si cumpere o pastila necompensata.Despre ce vorbim???
23
9
Am votat PSD cu credinta ca se va face ceva. N-am avut nici de data asta noroc. Astia vor sa legifereze hotia. Nu cred ca membrii PSD de buna credinta vor sa iasa in strada. Cred ca si lor le este jena. Cea mai hazlie treaba e cu acceptarea solutiei de catre Grindeanu. Pai asta executa, nu comenteaza. Si mai e si din Timisoara. Pacat mare.
21
9
Dragnea Erdogan sau Dragnea Iliescu?? Omul a avut de unde se inspira si din tara si peste hotare!!
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102