REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor:

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor:

Replica API 5 iulie 2018 | 00:00 227

„Eu nu vreau să plec ca prostul din această viaţă şi din această funcţie…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea daca ar avea un pic de minte ar pleca si apele sar linisti . Frica de puscarie il face sa fie irational . Dragnea , pe tine nu te iubeste nimeni . In cel mai bun caz , te accepta tot penali care spera sa scape de puscarie . Dar va veni ziua cand daca nu pleci de bunavoie ai sa dai socoteala . Nu merita Romaniea si roamani mizeriea pe care tu astazi ai provocato . Mars infractorule si lasa poporul asta in liniste .
3
0
surprinzatoare intrebarea dtale, cum isi poate imagina cineva ca ar fi posibila o compratie intre un puscarias dovedit, in doua dosare penale si presedintele Romaniei, un om cinstit si corect , dar pe care Ciuma rosie incearca, ptr ca sun multi creduli si adepti ai asistentei sociale, sa il descrediteze. Dna abramburica, cum ti-ai permis, sustineai ca ai coloana vertebrala, sa votezi codul penal?
3
0
Singuru profesor bogat din Romania cu mukte case este cel ce ne conduce!
1
3
Mishi bishi de mai jos ne intristezi si ne plictisesti .esti jalnic si cam in plus pe aici ofilitule.
6
0
hienele useriste si peneliste stau cu botul ranjit la ciolan poate apuca si ele o ciozvarta ,dar o sa apuce ceva dintre picioare si din fata si din spate.La fel si astia care tot mananca cacwat pe aici si tot ies cu ghiozdanelul in spate seara de seara prin Victoriei sau in alte orase Castigati alegeri daca sunteti in stare
1
9
Acuma pe bune,Iohannis este cu ceva mai bun? Sau poate Ludovic Orban,Turcanca si altii de la PDL zis PNL,ori din rahatul ala de USR ? Avem lideri care sa fie dovedit ca au calitati si fiind in opozitie nu pot face ceva bun pentru Romania incluzand si populatia locuitoare? Pe pariu ca nu !!!! Nu e bine ce au facut astia cu Dragnea in frunte,atunci sa se revina la inceputuri! Sa renunte la gratuitati pentru studenti,sa se micsoreze salariile si pensile la cum erau acu'doi ani,sa fie cum vor securistii,toata lumea ascultata si bagata la zdup dupa zvonuri nu dovezi ,la urma urmei sa revina Ciolos.
2
8
Ba o sa pleci ca prostul si vei fi si muit cu cacat !!! Dupa care intri la parnaie.
11
0
Functia conteaza.Functia este cel mai important lucru din viata lui.De la un fost student repetent si un inginer sters nu te poti astepta la altceva.Si totusi,cum a facut avere acest slujbas mediocru la stat ? Ramane un mister.Iti vom numara si tie toate oualele din cos.Stai linistit,va veni si ziua aia,mai panarama pesedista.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218