REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Liviu Dragnea, prima reacţie după întâlnirea cu Klaus Iohannis şi celebra sintagmă "nişte penali"

Liviu Dragnea, prima reacţie după întâlnirea cu Klaus Iohannis şi celebra sintagmă "nişte penali"

Replica API 18 februarie 2018 | 21:40 360

Liviu Dragnea a vorbit după intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis. El a confirmat că întâlnirea cu şeful statului nu a fost una secretă. Referindu-se la afirmaţia preşedintelui privind "atacul unor penali asupra DNA", Dragnea a spus că nu a fost niciodată de acord "cu această abordare".

El a subliniat că a decis să nu intervină în această poveste, dar că are un punct de vedere "foarte bine conturat" pe care o să-l facă public după ce subiectul se va încheia "într-un fel sau altul".

„Preşedintele a întrebat-o, cred că era firesc, pe doamna premier despre cum vede situaţia din ultimele zile, despre subiectul cel mai dezbătut. Doamna premier, cum a spus şi aseară, a spus că e preocupată, îngrijorată de aceste dezvăluiri şi că a cerut ministrului Justiţiei ca în timp destul de scurt să ia o decizie, indiferent care, pentru că toţi vrem ca adevărul să iasă la iveală, pentru că discutăm de credibilitatea sistemului de justiţie. Cam acestea au fost, în mare, punctele de discuţie. Cred că a fost o întâlnire benefică. Mai fac o precizare. Colegul de alianţă, Tăriceanu, a ştiut de această întâlnire, am discutat înainte. Nu a fost o întâlnire secretă sau pe care să i-o ascund Preşedintele a făcut referire la dorinţa unor penali de a critica şi de a lansa apeluri în legătură cu controlul din DNA. N-am fost niciodată de acord cu această abordare nici din partea preşedintelui, nici a altor persoane. Pe acest subiect, m-am hotărât ca, în această perioadă, să nu intervin. După ce se va termina într-un fel sau altul, habar n-am cum, de aia nici n-am intervenit aseară în discuţie, pentru că sunt trei actori: ministrul Justiţiei, CSM şi preşedintele, dar după ce se va termina această poveste o să spun punctul meu de vedere. Nu vreau să influenţez în nicio parte decizia niciunuia dintre actori. Eu am un punct de vedere foarte bine conturat, pe care o să mi-l exprim după ce se termina această poveste”, a declarat Dragnea la Antena3.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu iti este rusine sa mai apari in public, tu esti de -a dreptul inconstient-PUSCARIA TE VA MANCA
3
1
Jiegosu dreaqu din teleorman care poarta tanga invers si face pe victima la bucuresti
5
0
Fara penali in functiile publice ! Fara nemernici la conducerea tarii !
4
0
Dragnea s-a decis sa nu intervina in aceasta poveste! Pai ,mai penalule,tu esti unul din personajele negative ale povesti,tu esti Spanul din povestea Harap alb!
5
0
Pai are dreptate Iohanis,numai penalii bogati si cu putere ,au curajul say faca festival Al puscariasilor ,Al penalilor,la televizor,tu Dragnea Mai ai curaj sa deschizi gura,esti plin de dosare,esti condamnat,Locul Tau este la puscarie,penalule
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920