REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Dragnea „Prin votarea moţiunii de cenzură, România a intrat în normalitate”

Liviu Dragnea „Prin votarea moţiunii de cenzură, România a intrat în normalitate”

Replica API 22 iunie 2017 | 00:27 475

Liviu Dragnea a făcut declaraţii după o şedinţă a grupurilor reunite ale PSD, ţinută pe fondul adoptării moţiunii de cenzură. „Prin votarea moţiunii de cenzură, România a intrat în normalitate şi în rigorile constituţionale. A fost un risc politic, dar unul asumat”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, acesta a acuzat faptul că moţiunea de cenzură a fost „o tentativă eşuată a unor politicieni şi oameni de afaceri pentru a împiedica PSD-ALDE să guverneze”.

PSD şi ALDE vor merge la Palatul Cotroceni cu un nume de premier, susţine Liviu Dragnea, şi s-a arătat convins că luni, la consultări, Klaus Iohannis va accepta numele avansat de el şi Călin Popescu Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penalule, credeai ca nu se afla? Deci interesul tuturor penalilor din parlament si cu preponderenta PSd, era acela de a nu se da curs unei ordonante care interzicea , tuturor penalilor, sa nu intre in parlament. Deci v-ati unit fortele si, ati actionat. Fii convins penalule ca , cu tot efortul depus de dorneanu CCR, nu vei scapa, sa fii sigur
3
0
Normal a cistigat un culoar sa scape de puscarie si sa isi albeasca cazierul. Exista o expresie istorica cu Vlasca si Teleorman, nu prea magulitoare.
3
1
Normalitatea olteneasca:ziua o fufu pe vecina si seara bei si petreci cu sotul acesteia!
3
1
Tovarasi! ceva s-a schimbat: Hashtag rezist - noaptea ca hotii s-a transformat in Hashtag resist - ziua ca prostii. Motiunea a trecut. Traiasca PSD! Suntem un partid mare cu un conducator iubit.Nu suntem sclavi ci doar indragostiti. Ne este frica ca vom pierde ciolanul.
3
0
Haha ce mwuye si.a luat cu oug 13 livache .face gargara cu spirt degeaba .data viitoare vine si alifie cu noi.
4
1
Ce sa-i mai spui unei canalii ca aceasta? S-o futi pe ma-ta mai nenorocitule!
5
0
Cel mai mare pericol pentru Dragnea este -Programul de Guvernare.Daca nu-l respecta,va supara,dezamagii milioana de oameni si atunci va fi distrugerea lui si a P.S.D-ului.Pana atunci ar fi cazul sa il lasam in pace
3
0
cred ca ne aflam intr-o debandada totala incepand de la pres. la senat, la guvern si toate institutele ce au instituit mafia si dezordinea, ma intreb poporul ce trebuie sa faca ? Sa asteptam ca toti hotii sa imparta tara si apoi poporul ? Eu cred ca poporul trebuie sa actioneze si sa instituim chiar noi o revolutie ptr. a schimba aceasta orinduire mafiota !
4
0
Care normalitate? Luati-va dracu talpasita si lasati-i pe altii. Gata cu tine si liota ta. Ce crezi ca vei face? Dupa 5 luni realizezi ca iar nu s-a facut nimic si iar desfiintezi guvernul. Valea, ne-am saturat de voi!
7
0
Normal este sa fie o a doua revolutie,si ASA scapam de condamnatul de Dragnea,satana,din ciuma Rosie nea facut de ris in tot globul,merita executat la zid CA PE ceausescu,nui posibil UN dictator puscarias sa ne omoare PE toti,
6
0
Avem si noi un aiatolah de Romania, Dracnea de Teleorman, votat de partea de 80% din populatie, cu scoala si obiceiuri sub nivelul clasei intii.
5
1
imi cer iertare, tu mai penalule iti ceri iertare ?, singura ta greseala este aceea de a te fi nascut
3
0
Care normalitate ODIOSULE, PENALULE, DICTATORULE !?
6
0
starea de normalitate pentru voi politicieni corupti sa faceti voi ce vreti cu banul public
6
1
Pentru noi starea de normalitate inseamna sa putem fura linistiti din banii publici sa dam contracte grase firmelor de partid sau de casa care ne-au sponsorizat campania electorala, sa privatizam in scop propriu tot ce a mai ramas din tara aceasta, sa scoatem din puscarii toti sponsorii nostri, sa anihilam DNA-ul ca sa nu ne mai fie teama sa furam. Ce credeati ca vrem sa facem ceva bun pentru voi?
8
1
forzza Romania
1
6
Erai in stare sa o vinzi si pe mata sa scapi de puscarie. Mare jigodie. Vedeti voi alde, noua ce ne da cum s-a ajuns; sa stiti ca hotul nu da nimic din ce fura.
5
0
Ati vandut resursele tarii strainilor
6
1
in mintea ta bolnava, cumva mai urmariti, ca drept rasplata ptr victoria obtinuta in urma dictaturii, sava mai mariti putin salariile ca ati obosit de atatea minciuni si sa nu uitati sa va mai mariti putin si pensiile ptr ca sunt bani de la grupele de munca a caror pensie s-a diminuat.
9
1
Sa va mai voteze si dracu de acum caci eu unul m-am saturat de voi. Euro 4,6 asta considera Dragnea normalitate.
14
1
Stefan cel Mare s-a luptat cu turcii ptr ca tara sa intre in normalitate.Tu,Liviutza,cu cine te-ai luptat?
11
1
Acuma este rindul ,liviule PE mata so vinzi la turci ,si totul e normal,e
11
2
Jiji beheecali,analist politic cu autorizatie PSI : daca astia de la psd voteeeaza motiuneeea,si voteaza ca sunt prooosti, atunci sunt prosti!!!Jiji a analizat cu jet galben strategia lui liviu
5
1
Ce mai inseamna pentru unii normalitate ca noi cei de la opinca ne-am saturat.Aceeasi Marie cu alta palarie.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614