REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea profețește COLAPSUL lui Victor Ponta: Sfatul pentru votanții Pro România

Liviu Dragnea profețește COLAPSUL lui Victor Ponta: Sfatul pentru votanții Pro România

Replica API 14 mai 2019 | 00:56 578

Pro România are, conform sondajelor, șansa de a obține un scor nesperat la europarlamentare, pentru un partid atât de nou. Victor Ponta, liderul formațiunii, deschide lista la alegeri, însă șeful său de la Camera Deputaților, Liviu Dragnea, crede că Pro România nu va trece de cele 5 procente necesare pentru a trimite oameni la Bruxelles, conform stiripesurse.ro.

”E păcat pentru oamenii care au votat cu PSD care vor vota cu Pro România e clar că nu vor trece pragul. Vor face o risipă. Nu vor trece pragul electoral, voturile vor ajunge la USR, la PNL, vor fi redistribuite.”, a declarat Liviu Dragnea.

Luni seara, la Antena 3, liderul PSD a precizat că nu și-a dat seama despre cum era Ponta pe vremea când făceau echipă în PSD: ”el era același, eu eram orb”. Despre Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, primii premieri demiși în istoria PSD, Dragnea a adăugat: ”am ținut ochii închiși, îmi asum”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum a fost relatia lui Dragnea cu Ponta:"el era acelasi eu eram orb"adica isi urma seful orbeste, asa este relatia acelasi Dragnea cu V.Dancila acum.
1
1
esti pe faras bai jegule!
4
2
mars la puscarie jegule
6
2
Este clar ca mafia Psd se bazeaza exclusiv pe electoratul lor stabil, clasa mafiota care are de profitat de pe urma unei guvernari banditesti, si lumea fara pic de minte care nu argumenteaza in niciun fel votul...pur si simplu atata pot bietii oameni, se lasa usor influentati sau chiar sunt amenintati daca nu voteaza mafia Psd. Insa ce trebuie sa faca romanii ...este sa iasa la vot. Locul acestui partid mafiot este la cosul de gunoi al istoriei iar cei care au incalcat legea-la puscarie.
8
4
Ai tinut ochii inchisi iar acum ai ramas cu mintea inchisa
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218