REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea pune tunurile pe multinaţionale şi bănci: 'Noi nu putem sta ca momâile să ne ia alții resursele'

Dragnea pune tunurile pe multinaţionale şi bănci: 'Noi nu putem sta ca momâile să ne ia alții resursele'

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:44 266

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la ședința CN al partidului, că este nevoie ca guvernul să le ceară băncilor și multinaționalelor din România ca ”din profiturile uriașe pe care le fac aici taxele să le plătească aici, nu în parardisuri fiscale”, conform stiripesurse.ro.

”E nevoie de un guvern, de un partid și de coaliție care să le spună atât băncilor, cât și multinaționalelor din România că și această țară are dreptul să ceară ca din profiturile uriașe pe care le fac aici taxele să le plătească aici, nu în paradisurile fiscale sau în țările de origine, pentru că banii îi aici, în România, cu români”, a spus Liviu Dragnea în timpul ședinței Consiliului Național al PSD.

El a dat și exemple, afirmând că România ”nu e sat fără câini”.

”Dacă tot țipă că România e o țară coruptă, atunci marile companii de ce vin în continuare aici? Adică nu îi deranjează nimeni. Și chiar e bine să vină, ca să nu creadă cineva că suntem noi nebuni sau naționaliști. Dacă vrem să acceptăm niște farse din partea unor șmecheri...

Eu nu sunt de acord cu asta, cu toate riscurile pentru mine. Cum să cred în onestitatea unui mare șlanț de supermarcketyri că are profit de 0,5%? După aia afli că de exemplu cumpără sticla de suc nu din România cu 0,9 lei, ci dintr-un paradis fiscal cu 2,2 lei și îl vinde cu 2,7 lei. Dacă l-ar cumpăra din România profitul s-ar impozita aici. De exemplu, o multinațională din energie are profit de 0,8 la mie.

Deci gândiți-vă cum se chinuie acești oameni. (...) O firmă mare de telefonie - cu epoleți - afaceri între trei și patru miliarde. Profitul raportat? Uriaș - 1500 de lei. Domnule, e profit. Eu le spun tututor acestora că România nu e sat fără câini. De mâine, să finanțeze din nou toate atacurile la adresa mea, a premierului, a guvernului și a partidului. Noi nu putem sta ca momâile să ne ia alții resursele”, a mai spus liderul PSD, potrivit Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai hai odata DL Dragnea sa o punem in aplicare !!
0
0
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
1
2
Pai vedeti de ce ies hastagistii lui malin bot in strada. Sunt platiti de multinationale sa faca razmerita
5
7
hastagistii astia trebuie dusi in franta sa i cocoseze jandarmii
7
10
"Lasa ca fur eu cu fi miu si alte secaturi." Nu ne vindem tara . o furam . Huo hoti si koorve
14
4
are dreptate secatura, de ce sa fure multinationalele cand eu cu neamurile mele proaste de borfasi din PSD pot fura mult mai bine.
15
5
Sistemul de impozitare din Romania este sufocat de taxe. Pana ajungi la profit statul ti a luat tot. Daca declari pe bune toata activitatea, statul are grija sa nu mai ai profit. Asadar cei care lucreaza in economia reala inteleg realitatile romanesti si se adapteaza.
10
3
Popor cu oameni spalati pe creier nici cand vi se arata adevarul pe care il stiti, suntem furati pe fata tot nu puteti macar da taceti daca altceva nu.
4
10
Nici bombonel nu a stat ca momaia psedeului dupa ce a predat catre omv resursele subsolului romanesc si si-a tras un glont in fularul de firma.Poate tu dragneo te nimeresti mai bine ca el pt ca nu porti fular.
9
6
Nae, poate pedofil esti tu! Ptr ce faci asemenea afirmatii gratuite? Doamne ce retard ...
5
10
intai, puscariasule, tu sa dai inapoi tot ce ai furat. Sa incetezi cu discursurile tale nemernicule, satana esti principalul vinovat- ce-ti doresti, nu ti se va indeplini, puscria re va manca
11
7
supermarcketyri bah da-o dracu!
1
2
aici are dreptate. dar toti politicienii sunt partasi la devalizarea Romaniei.
17
3
pana in ziua de azi pe unde ai bananait mai dracnea pedofilu
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614