REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liviu Dragnea, pus în dificultate de judecătorii de la Înalta Curte: Ce i-au cerut magistraţii - dezvăluirile care-l pot „îngroapă“ pe şeful PSD

Liviu Dragnea, pus în dificultate de judecătorii de la Înalta Curte: Ce i-au cerut magistraţii - dezvăluirile care-l pot „îngroapă“ pe şeful PSD

Replica API 22 martie 2018 | 00:17 359

Liviu Dragnea

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a fost pus în dificultate de judecătorii de la Înalta Curte în termenul de astăzi. Aceştia l-au confruntat pe Dragnea cu Floarea Alesu pentru că mărturiile lor erau diferite. Pentru a fi siguri că află adevărul, cei judecătorii i-au confruntat pe cei doi şi i-au pus să răspundă în acelaşi timp. Totul a durat o jumătate de oră.

Floarea Alesu a susţinut în faţa magistraţilor că l-a informat pe Liviu Dragnea imediat ce a aflat că cele două angajate care lucrau şi la PSD nu veneau la serviciu la DGASPC, deşi primeau salariu, că a avut mai multe discuţii cu el despre cele două şi că liderul PSD i-ar fi spus să mai aibă răbdare pentru că situaţia se va rezolva şi să îi pună la muncă pe ceilalţi angajaţi. Liderul PSD a negat toate aceste acuzaţii, susţinând în instanţă că nu a avut nici o discuţie cu fosta directoare a DGASPC.

Întrebată de către magistraţi dacă liderul PSD a intervenit la ea pentru menţinerea în funcţie a celor două angajate care lucrau de fapt la PSD - Adriana Botorogeanu şi Anisa Stoica -, Floarea Alesu a afirmat că Dragnea nu a intervenit direct, dar că atunci când i-a spus că a aflat că cele două sunt angajate, dar nu vin la serviciu, el i-a spus să le mai "ţină" până se rezolvă problema.

Ea a spus că discuţia a avut loc în anul 2008, când ea a fost informată despre această situaţie de către şefa Serviciului Personal, care descoperise acest lucru. "Nu mai era nimeni de faţă la această discuţie pe care am purtat-o cu Liviu Dragnea. Discuţia a avut loc în cabinetul lui Dragnea de preşedinte al Consiliului Judeţean. (...) Au mai fost discuţii în perioada 2009-2010 şi ultima dată mi-a spus să îi pun pe ceilalţi la muncă, pentru că sunt destui care stau degeaba. Au fost vreo patru discuţii. Îmi spunea să am răbdare că situaţia va fi rezolvată, a declarat Alesu, afirmând că din aceste discuţii a înţeles să nu mai insiste cu situaţia celor două angajate", a mai sus'inut fosta directoare a DGASPC.

Alesu a mai spus că discuţiile s-au purtat pe holul de la sala de şedinţe a CJ, imediat după terminarea şedinţei, susţinând că de faţă erau foarte mulţi consilieri, dar că nu crede că aceştia au auzit. Liderul PSD a susţinut, însă, în faţa magistraţilor, că nu a avut aceste discuţii cu Floarea Alesu. "Categoric nu", a răspuns el, întrebat de către magistrat dacă a avut discuţii cu fosta directoare a DGASPC despre situaţia celor două angajate. "În legătură cu holul de la ieşirea din CJ - a spus că imediat după şedinţă (au fost discuţiile -n.r.). Acel hol era cam cât spaţiul ăsta de aici. Imediat după şedinţă, acolo era o aglomeraţie infernală. Nu era spaţiu ca doi oameni să poată discută fără să îi audă nimeni", a afirmat Dragnea.

El a mai spus că Anisa Stoica şi Adriana Botorogeanu "nu erau nişte persoane importante pentru a dezvolta o asemenea poveste, un asemenea scenariu". Magistraţii au stabilit un nou termen în proces în 25 aprilie. Procesul, care a început la ora 10.00, s-a terminat la această oră, Dragnea fiind audiat timp de aproximativ trei ore. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde este audiat în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman, că respinge categoric toate acuzaţiile care i se aduc, pentru că se consideră nevinovat, că dosarul a fost făcut în baza unor bârfe la şpriţ şi că este ţinta DNA, conform news.ro.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vasilica,la cat de naiv esti tu nu vei pute sa ajungi niciodata in situatia lui Dragnea .Asa ca dormi linistit si mai schimba postul tv,mirosi de la o posta a haznaua 3!
1
0
Sa-mi bag PULA in mata, DANE.
10
0
cum faci sex cu ma-ta , cum il visezi pe dragnea ! o sa-i sugeti pula !
1
9
Stroe Felix de la RAJA C-ta e cel mai mare Hot al Jud la fel ca Dragnea in TL.
8
1
Asta se intampla peste tot, vezi la RAJA Constanta...
9
1
Te vrem la bulau pe viata nemernicule! Si poti sa-l iei si pe Razgandeanu cu tine!
8
1
cand vei fura cateva zeci de milioane de euro inclusiv din fonduri europene atunci o sa fii si tu in situatia lui dragnea mai vasilica.Aia de la OLAF nu fabrica probe.Metode Gestapoviste practica insusi dragnea stimabile.Ia uita-te pe youtube vezi ca e un reportaj facut in Teleorman sa vezi cum a furat nemernicul asta un judet intreg si aia traiesc in evul intunecat nu mediu.Limbricu asta merita 50 de ani de parnaie la prejudiciul imens adus Romaniei mai ales.sute de ani ne-a tras inapoi avem datorii fenomenale-un miliard de euro imprumutati lunar cu dobanzi uriase.
10
0
Sa dea Dumnezeu ca toti care orbiti de furie, antipatie sau de orice altceva sa nu fiti atenti la cum se aduc acuzatiile sa aveti parte de astfel de procese. Nu imi place Dragnea dar sa-l acuzam pe spusele cuiva fara alti martori miroase a Gestapo sau comunismul primitiv al anilor 50.
1
8
acum stim exact de unde creste prazu ! daddy vezi cand inchizi usa sa-i razi mustatile ! la praz.
6
0
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
12
0
Dragnea - un ratat demonstrat , are locul pregatit la bulau . De fapt , toti cei din PSD ar trebui sa fie incatusati pentru mileniul asta si pusi la mancat de cacat mioritic , de cacareze ...
14
0
presedintele vostru ?? Boii strigau - beeeeeeeeeeee Va dati seama boii strigau beeeeee
17
1
Acesta este inceputul sfarsitului,buboiul a rasuflat!
22
2
incepe tele-banditu cu procese la olaf inclusiv sa se balbaie.puscarie indelungata iti dorim,noi angajatii din privat in mod deosebit.bugetarii-unii dintre ei,nu toti-s-ar putea sa te planga ca pe Escobar sau cum ofteaza pensionarii dupa Mazare;toti criminalii au avut si simpatizanti daca privim in istoria mondiala.Hai vezi ca doctorii asteapta salariile de Suedia,dupa cum ai promis.succes!
16
1
Curaj Maria Ta impreuna luptam impotriva mafiei din DNA
4
16
Il pot ingroapa. Analfabetism marca replica. Nu uitati sa stergeti comentariul
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367