REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Liviu Dragnea răbufneşte după anunţul lui Iohannis: „Decizia a fost ca eu să fiu anihiliat, mâine pot să îmi facă 2.000 de dosare“

Liviu Dragnea răbufneşte după anunţul lui Iohannis: „Decizia a fost ca eu să fiu anihiliat, mâine pot să îmi facă 2.000 de dosare“

Replica API 5 iulie 2018 | 00:43 412

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răbufnit după ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va trimite Codul Penal la Cutea Constituţională a României.

"Este un cod penal dedicat justiţiabililor din România şi vreau să vă spun cu tot respectul că de un an de zile m-am săturat de aceste petarde aruncate de unii şi de altii în ceea ce priveşte persoana mea. Decizia a fost ca eu să fiu anihiliat, acum că e vorba de abuz în serviciu, mâine pot să îmi facă 2.000 de dosare. Când şi-au pus o ţintă, nu există destinul. Joacă pierderea unei puteri oculte, dar nu putem lăsa mii de oameni din România, oameni nevinovaţi să tremure până ajung în faţa instanţei, până află sentinţa şi să nu se ştie dacă rămân în libertate. Aşa ceva nu poate fi acceptabil", a declarat Dragnea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da domnu Dragnea, lasa-i sa tremure ca numai aia care sunt de vina tremura si aia trebuie trebuie judecati.
0
2
Caricatura drakului! A ajuns prazul asta sa se cace in capul atator oameni capabili din psd care prin tacere si atitudine servila devin complicii acestui mafiot! A ajuns un neica nimeni de codrin stefanescu, radulescu mitraliera, florin ciordache sau cameleonul de nicolicea sa comande un partid ca psd!!! Rusine PSD...RUSINE.
9
0
Mai aveti foarte putin pana cand tara va va linsa!!!!
12
0
"la multi ani cu executare",speram ca si toti cei care te sustin sa aiba parte de urare, indivizii ca voi isi merita soarta.Nu va mai tanguiti ve-ti primi ce meritati.Amin!
11
0
D-le Dragnea, cel putin sase milioane de romani sunt cu dvs.Respectati prtomisiunile din campanie si va votam vesnic.
1
12
muie dracnea!
11
2
Neocomunistii pesedisti nu se dezmint in magarii. 80% din poporul roman este credul si prost.
11
0
Omul acesta a furat un judet intreg si acum incearca sa se spele de toate dosarele.Parerea mea este ca nu va reusi,nu se poate ca un asemenea om sa reuseasca sa doboare o tara intreaga si sa o intorca din drumul sau european.Este un episod trecator care va lasa un miros rau in urma sa pe o perioada lunga de timp.
15
0
Dle Dragnea te vrem cat mai aproape de noi, constantenii. Vin-o la Poarta Alba pentru 10 ani si iti oferim cazare si papica gratis, din banii nostri si al fraierilor care te-au votat.
18
0
ce credeai puscariasule, ca toti suntem din videle si saracii tai din teleoramn carora le-ai luat si aerul? la puscarie, pe viata, pentru inalta tradare si sa il nu il uiti pe tudorel responsabilul principal ptr tyoate necazurile noastre. Nu vei scapa de puscarie, acolo vei avea destul timp sa analizezi
18
0
Esti un jeg la fel ca dragnea
18
0
Tara este cu un om mare si roman...Tara se caca cu bolta pe javra werner !!!.
2
22
pisata. Sincer sa fiu, nu ii cunosc tabieturile si de ce simte cald si galben pe pielea ei invatata sa recunoasca asta. Dar nu imi pasa. CP trebuiesc toate modificate. Astfel incat subiectivismul si arbitrariul sa nu se mai poata intampla in salile de judecata. Nu este permis ca la doua fapte identice, cu circumstante identice, sa ai solutii diametral opuse!
4
9
Liviulica prostulica mic ce esti tu o sa pierzi tot pentru ca si noi am pierdut 6 ani din cauza ta
20
2
Dragnea joaca barbut cu miza Romania. Aici nu mai este pielea lui in joc. Nivelul prostelii in fata a ajuns international. SUA si UE au transmis clar sa nu se joace cu justitia ca este periculos. Jocul cu justitia a fost facut dupa placul lui Dragnea. Astept sa vad ce au vrut sa spuna occidentalii cand au avertizat.
23
1
Mai Infractorule nu iti este Rusine te ai Pisat pe un popor intreg.
23
3
da, sa nu se lase decat in 4 labe , 3 ani jumate la parnaie. ce se da lovit? vrea curtat de dosare si pentru asta schimba tot in defavoarea oamenilor, doar pentru e. politica economic, nu e prioritara, politica externa ioc, dimpotriva da cu flit ue, doar el comandante, lidero maximo vrea puterea rusinica!!!
25
3
Bravo Liviu nu te lasa.
8
31

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218