REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea, reacție după Eurobarometru: ‘Ar trebui să convingă oficialii europeni de ceea ce am spus și eu’

Liviu Dragnea, reacție după Eurobarometru: ‘Ar trebui să convingă oficialii europeni de ceea ce am spus și eu’

Replica API 18 octombrie 2018 | 01:07 359

Potrivit lui Dragnea informațiile oferite de Eurobarometru arată o situație de fapt în Europa, și anume că tot mai multe partide extremiste câștigă votanți pe continent.

„Este un raspuns ce trebuie să se bazeze pe o analiză foarte serioasă. Dar este îngrijorător. Ar trebui să convingă oficialii europeni de ceea ce se spune de foarte mult timp și de ceea ce am spus și eu în mai multe rânduri. Nu cu răutate, ci cu toată buna credință. Cetățenii din toate țările europene trebuie să înțeleagă că instituțiile respective lucrează pentru ei. Deci există această problemă, care stă la baza dezvoltării unor partide naționaliste, extremiste, radicale din Europa care încep să fie din ce în ce mai importante și să conteze în noile majorități parlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca, chiar suntem prostii prostilor cand stam asa nepasatori ca la o piesa de teatru. Proasta.
0
0
Acest calau, tudorel toader, a croit o lege noua pe masura numarului de la pantofii lui Dragnea.Este pentru prima data in istoria Romaniei cand un condamnat,un puscarias isi inlatura acuzatorii,procurorii,modificand legea in favoarea lui.Justitia din Romania a fost ingenunchiata.Pe moment.Asta este inceputul sfarsitului PSD-ului.In curand PSD va iesi din istorie.A fost .
2
0
Azi dimineata m-a durut capul, cred ca din cauza presiunii... Dragnea e de vina!
0
4
te basesti si puti de la distanta . O sa sugi pula in ue , vor ramane doar slugile . UE se dizolva in curand , iar ai facut sex cu gonflabila iar delirezi !
3
4
Fosta sefa a DNA mazilita de penalii care conduc acum Romania si guvernul Romaniei, doamna Kovesi. Ea ar fi cea mai potrivita alegere pentru tara si pentru romani.
6
2
replica de ce sunteti jigodii- de ce nu acceptati comentariile corecte, adevarate, verificate, argumentate?
6
2
UE va fi istorie curand. dupa Anglia vor pleca si alte tari
3
5
Profitor ce speculeaza o situatie de alta speta.
1
2
Ar trebui sa-ti luam gatul, canalie!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108