REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Liviu Dragnea rupe tăcerea după eșecul referendumului. Cum răspunde acuzațiilor

Liviu Dragnea rupe tăcerea după eșecul referendumului. Cum răspunde acuzațiilor

Replica API 11 octombrie 2018 | 00:55 434

Președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit miercuri pentru prima oară despre eșecul referendumului, spunând că „ăsta este rezultatul și mergem înainte” și că nu reprezintă un eșec al lui sau al partidului. De asemenea, liderul PSD a contestat cvorumul pentru referendum, spunând că „ideea de cvorum inhibă prezența la vot”.

„Am văzut tot felul de analize făcute de oameni de bună-credință, de oameni de rea-credință, oameni care spun că se pricep, dar nu se pricep. În primul rând, sunt câteva constatări. Noi stăm agățați de un număr ipotetic de oameni care ar putea să fie prezenți la referendum în România. Toți știm că sunt milioane de români care sunt în afara țării și care au drept de vot. Ideea de cvorum se dovedește încă o dată că diminuează sau inhibă prezența la vot. (...) În momentul în care ar fi un referendum fără prag automat s-ar mări numărul de prezență. În al doilea rând, s-a spus că este referendumul PSD, că este referendumul meu. Am auzit chiar oameni de bună-credință care spuneau că în spatele întrebării respective ar fi un interes ascuns al PSD. N-a fost niciun fel de limită în această materie de manipulare. Până la urmă, a fost o voință de participare de 4 mil. de români, alțiiau boicotat, ăsta este rezultatul și mergem înainte”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă merită să fie făcută o analiză în interiorul PSD după rezultatul referendumului, Liviu Dragnea a respins ideea.

„N-avem de ce să facem o analiză, pentru că nu au fost niște alegeri la care a participat PSD. Am spus-o de la început că PSD nu face campanie ca să convingă oamenii să voteze într-un anumit fel, ci doar o campanie de informare și atât. Lucru pe care l-am făcut”, a mai spus Dragnea.

Chestionat dacă este un eșec pentru partid, Liviu Dragnea a afirmat: „Sincer, eșec al cui? Sunt aproape 4 mil de români care au votat și dintre ei un procent uriaș că au votat DA și atunci înseamnă că este un eșec al fiecărui român care a votat? N-am votat ca partide, am votat ca cetățeni. Deci dacă este un eșec, este un eșec al celor care am votat cu DA la acest referendum”, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai, cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI? Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei nu vor scapa! Asta e LEGE.
1
1
Baiete, esti prost rau!
2
2
ptr 07.41 ... sa-si duca la sfarsit promisiunile din 2022 cand o sa-l doara-n cur de tine si de noi.
2
1
ce mi-ar placea sa ai si tu parte de niste procese ca ale lui. sa stai, doar pt ca trebuie, in puscarie
3
2
Mai duceti-va dracului si lasati omul in pace sa duca la indeplinire promisiunile din programul de guvernare!
2
4
cata muie am luat,eu incerc ca omu sa va fac viata mai buna,sa va apar de poponari si imi iau muie incontinuu."-nicolae saddam d.,declaratie de presa.
2
2
cine-i de vina daca nu dracnea saracie,tradator al romanicii dupa toate binefacerile facute catre jidani si israel urmeaza bomboana pe coliva,valorile ce apartin inca statului vor fi comasate particular in fondul suveran de investitii si a carui administrare va revenii unor ovrei desigur
3
1
La puscarie cu tine ,condamnatule,puscariasule,ciuma Rosie,unde sa pomenit,UN condamnat,UN penal,sa ne conduca
6
1
Iar citati site-ul ala ridicol cu rupe tacerea... zici ca e detinut politic
2
1
ciuma rosie trebuie desfiintata prin votul romanilor !
8
2
Al dracu mincinos ce esti.Afurisitule ai declarat cu 3 saptamani inainte la gadea ca te preocupa referendumul.De ce minti fute-te-ar pamantul sa te futa
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218