REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Dragnea s-a DEZLĂNŢUIT la adresa lui Klaus Iohannis: 'E inexplicabil, e lipsă de respect'

Liviu Dragnea s-a DEZLĂNŢUIT la adresa lui Klaus Iohannis: 'E inexplicabil, e lipsă de respect'

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:37 394

Liviu Dragnea s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa lui Klaus Iohannis. Şeful PSD l-a criticat la scenă deschisă pe şeful statului pentru că România nu are ambasador de peste un an de zile în Israel, conform stiripesurse.ro.

"Este inexplicabil. De un an şi jumătate nu trimiţi un ambasador acolo. Aşa ceva nu se face. Se poate interpreta că e lipsă de respect. Eu nu înţeleg o asemenea politică externă", a spus Dragnea la Antena 3.

Şi asta nu e tot. Dragnea critică şi lipsa unui şef civil la SIE. "Şi la SIE e la fel. De mai bine de un an de zile nu este un şef acolo. E inexplicabil", a mai spus Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai penalule cunosti tu notiunea de respect, ai respectat in viata ta ceva- respectul se castiga nu se impune- esti un neica nimeni, un amarat , fiu de militian, un excroc ordinar- la psihiatrie cu tine
0
0
Lui Dragnea i-ar sta mai bine inlantuit decat dezlantuit.
1
0
Nu ma intereseaza Dragnea. Ma intereseaza ca in loc de presedinte avem un antiroman.
1
2
deci vazui ca nu-i nici un ambasor pe colea,ma dusei impreuna cu vasilica a lui zapacitul de-i in capul satului vorbiram si cu a batrana sa mutam ambasada la ierusalim,asa cum mai facuram pe la noi cu videle si alexandria,ce atata zarva
4
0
tupeu nesimtit la ce sa te astepti de la un borat ca asta vrea sa fie presedinte, asta nici presedinte de CAP nu este bun
2
0
Tiganul de Teleorman il invata pe un neamt ce este bine si ce este rau.
8
1
Fiind neamt de origine si avand in sange distrugerea evreilor m am dat de gol in emisiune prin a relata ca vreau sa ii distrug pe evrei.Intre timp fiind o mare javra imi cer scuze catre poporul isrselian.Ce inseamna sa ai in sange origini de fascist.
8
11
Aici penalul are dreptate. Sa nu ai ambasador numit intr-un stat inseamna ca il consideri neimportant. In limbaj diplomatic e nasol. Inseamna ca nu ai incredere in statul respectiv si nu doresti imbunatatirea relatiilor politice si economico-militare. La fel cum SUA ne-a tinut pe noi fara ambasador la Bucuresti in toti anii in care n-au dat doi bani pe noi. Cand am devenit "reliable allies", imediat au numit ambasador.
10
9
Dar inhaitat cu fugarul Mazare cum se traduce ?Grup infractional cumva ? Ce lucrari a "primit" Tel Drum dela Mazare ?
17
3
Muie psd si lui Dragnea su votantilor psd
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614