REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea s-a întors din vacanță: A convocat ȘEDINȚĂ URGENTĂ

Liviu Dragnea s-a întors din vacanță: A convocat ȘEDINȚĂ URGENTĂ

Replica API 15 ianuarie 2019 | 16:40 191

Liviu Dragnea ar fi revenit în România, după vacanța alături de iubita sa, Irina Tănase! Cei doi au plecat, conform unor surse, după Revelion. Dragnea a lipsit de la cel mai important eveniment al începutului de an, ceremonia de la Ateneul Român care a marcat preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către țara noastră, conform stiripesurse.ro.

Revenit la București, Dragnea și-ar fi băgat subalternii în ședință. Marți seara, în timp ce Viorica Dăncilă era în Parlamentul European și era amenințată cu activarea articolului 7 împotriva României, Dragnea discuta, la Palatul Parlamentului, despre următoarele mutări politice.

PSD e ținut în șah de președintele Klaus Iohannis, care refuză să o numească pe Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și să îl pună pe Mircea Drăghici la Ministerul Dezvoltării. Dragnea și oamenii săi ar fi discutat, marți, despre atacarea deciziei președintelui la CCR. O altă temă de discuție ar fi fost și plângerea penală pentru înaltă trădare, pe care liderul PSD le-a cerut-o celor din partid pentru a o depune la începutul acestui an împotriva lui Iohannis.

Ședința de marți va avea o parte importantă și miercuri, când și premierul și miniștrii vor fi prezenți, conform unor surse citate de România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Penelei sa ne pupati la cour cu precadere
3
3
Pensionare n-ai murit inca, si anul asta trebuie sa te suportam?Oricum chiar daca ajung ai tai la butoane tu primesti oIo!
5
3
Mai condamnatule,Mai puscariasule,Mai pedofilule,te-ai intors,n-ai crapat,?alta,panarama nu ai in partidul ala de muisti,decit PE centurista de Olguta?ea este buna la centura,este cam batrina,dar face fata,rezolva acolo,tot,cum a rezolvat cu pensiile.O HAHALERA
13
6
eu zic ca cea mai importranta sedinta va fi cea de dupa gratii unde vor ajunge cu totii- au depasit limita rosie. Un repetent, un nimeni tine pe jar o tAra intreaga- un hot si borfas, puscarias dovedit- ii va sosi , cu siguranta randul- va avea suficient rimp sa reflecteze la neghiobiile comise. Legat de salarii si pensii speciale ce si le-au dat in timp ce noua si salariatiiulor le-au fost inghetate- sper , ca in costuymul de brad, sa aiba gura plina de acesti bani iar ingerii din cer, el nu a aflat inca faptul ca la 6 ore un bebelus moare, nu exista incubatoare care sa-i tina in viata- donat
12
6
a lui wermorel cap de vitel.. SUCCESURI LA LIMBI IN CURUL LUI WERMOREL
6
14
Muie cu cacat la toti PSDistil!
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108