REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea și-a anunțat nunta la mitingul PSD din Craiova

Liviu Dragnea și-a anunțat nunta la mitingul PSD din Craiova

Replica API 13 aprilie 2019 | 01:52 674

Liviu Dragnea şi Irina Tănase

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, vineri, simpatizanții partidului prezenți la mitingul din Craiova, că și-a ales nașii pentru nunta cu iubita sa, Irina Tănase.

Dragnea a spus că își dorește ca nași să-i fie liderii PSD Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, proaspăt căsătoriți, la nunta cărora Dragnea a stat și a dansat până dimineață în ciuda durerilor de spate.

„Daca or sa ma lase astia in pace, aici in fata oltenilor, o sa ii rog sa ne fie nasi”, a spus Dragnea la mitingul PSD din Craiova.

La miting a participat si iubita lui Dragnea, Irina Tanase, care l-a însotit pe liderul PSD prin multime.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cata ipocrizie pe aici doar Dragnea este bunicul dar restul Sora, Nastase,Columbeanu ,Boureanu ,Roman,Lis,Dichiseanu. Mai prostii satului mai vreti exemple si din Europa?Ce va mai place sa mancati cacat pe seama lui Dragnea, pofta buna!
2
2
Nu e vorba ca rabda Dragnea de foame in puscarie dar puscaria e ca o facultate pe invers,una e sa zici domn ing. Dragnea si alta puscariasul Dragnea suna altfel nu crezi.
5
3
Cat crede zdragnea ca il va mai tine pula sa ii traga la buci acestei fatuci . Poate ca va mai putea sa i se scoale cativa ani . Dupa care aceasta fatuca va zburda din pola in pola ca albinuta . Si zdragnea va curata pasarica cu limba dupa pola altuia . So pricepe zdragnea la furat dar de la furat si pana a te casatori cu o fatuca este mare diferenta .
5
3
Familia traditionala...Mandru ca sunt Roamn....si ia uite Bunicul cu nepoata!!! Drakul a mai vazut ca bestia asta de om sa-i bata joc ca de propriul lui copil!!! Arzate-ar focul de om blestemat sa te arda!
6
3
Tara te vrea mort bai cacatule!
5
3
Chiar credeti ca daca Livache ajunge la brutarie o s-o duca greu?Nu el stabileste momentan salariile si pensiile gardienilor?Face juma' averea pusa la adapost,Irina cu cercificat dar voi......?
4
2
la nunta vin toti mitingistii sau numai hotii cei mari din fruntea muiepsdeului
10
4
Nu conteaza varsta si nici nunta.Dragnea se face ca uita de urmatorul capitol al vieti lui "Pivitul printre gratii".
10
4
Face miting ca sa-si anunte nunta !--ce nerusinare !--Doamne cit mai rezista poporul asta asmenea specimene ? ? ?
10
4
unde e moraliatea se insoara cind trebuie sa fie bunic fac nunti la varsta asta sa stranga bani, sa le fie rusine dc nu traiesc discret sa scoata actele fara sa faca tam tam ce nunta le trebuie
10
3
Tara fierbe, Dragnea se insoara !!?? Le-a rezolvat pe toate, tot ce a promis cand a ajuns la putere ?? Ce mai proasta guvernare, cu cei mai multi hoti, mincinosi si penali! Un haos total!
14
4
sa dea Al de Sus sa vi se indeplineasca inzecit voua si familiilor voastre, tot ce-i doriti lui Dragnea mai ales ca suntem in postul Pastelui !Asa sa va dea D-zeu ,dupa suflet si cum scrie pe aici sa citim prin ziare la fel despre voi !
3
13
Spre binele tarii
12
3
Casa de piatra cu zabrele la geam !
23
3
SA II ,IAU MIREASA IN PAPUSOI.
14
3
Casa de piatra!
5
18
pt olteanul jegos de la 20:27 : mai bine linge-mi mie cacatul moale ca sa nu mai poti sa zici nimic de mari. Muie dragnea infractorul pedofil, muie pesede !!!
15
5
Ce mue mica are livache
17
6
bai jigodie straineza Sora filozoful ,marele revolutionar are 102 ani iar nevasta 55 ,acum nu mai spui nimic muisto . Bai javra pe tine nu te reguleaza nici cei mai statuti barbati de urata si proasta ce esti !Sa-i sugeti piticul lui Dragnea bai labagiilor si acum stati cu ochiul pe gaura cheii de la baie cand bunica voastra face dus si apoi postati pe aici palmasilor care cunoasteti ca femei doar stanga si dreapta !
7
27
Minte mai mult decat respira, si-a bagat slugile in puscarie ca sa scape
26
6
Mai mare rusinea se-nsoara cu tinara cu 30 ani mai mica !--Vrea sa-l imite pe Trump dar n-are sansa
24
7
Ai grija cu spatele,nevasta e cam tinerica!Oricum,daca nu te lasa in pace aia,ai dreptul la vizite conjugale!Intreaba-l pe Cristi Borcea!
27
6
De-aia ai facut miting? Sa iti anunti nunta? Ponta si-a facut ziua pe stadion,tu dai liber la pedofilie la miting...nu va puteti caca fara baie de fraieri adusi cu arcanu' !
25
6
Nunta de Cocalari de ja sa organizeaza in clanurile oltenesti.
24
5
PSD. Mandria prostilor. SARACI DAR MANDRI DE CONUCATOTUL IUOIT P. EDIFIL.
26
8
bade, bade, la nunta cu tine, ca altfel ai fi acuzat de pedo...logie sau sti tu cum se spune corect, ca nu ai albit si te-ai uns cu toate alifiile degeaba.
20
5
Casa de rahat, sef !!
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218