REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liviu Dragnea spune că s-a încercat ASASINAREA lui: Au fost patru străini veniți pentru asta

Liviu Dragnea spune că s-a încercat ASASINAREA lui: Au fost patru străini veniți pentru asta

Replica API 23 august 2018 | 00:28 298

Liviu Dargnea a declarat la antena 3 că ar fi existat o tentativă de asasinat asupra sa. El a povestit că patru oameni plătiți s-ar fi cazat și ar fi urmat să-l asasineze.

"Am avut informații, amenințarea cu moartea. Am avut o tentativă anul trecut. Au venit patru străini care s-au cazat la Athenee Palace, dar am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel," a spus Dragnea.

În ceea ce privește persoana care ar fi vrut să-l asasineze, Dragnea a continuat:

"Știu că s-a cercetat. I-a plătit un om foarte celebru în lume", a mai spus Dragnea.

Sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Isi pregateste si muciaciosul asta evadarea la fel ca Mazare si Udrea! In Ro nu mai este in siguranta, uite acum si viata ii este pusa in pericol si nu-l mai apara nimeni...DE PUASCARIE!
1
0
ce bine era daca te asasinau, au ratat tinta ca si semiimpuscatul nastase, care dupa doi ani de puscarie de lux a ramas cu banii furati si acum isi petrece timpul in resedinte de lux.
1
0
Asa de prosti si de naivi ii considera pe romani?
4
2
cei 4 sau basit ln directia lui dragnea
3
3
prietene, daca erau de unde trebuie, erau 3 in plus...
3
3
Psd egal pntcd .Psd a fost votat de morti si cu mortii va ajunge. Iliescu v-a lasat partid si voi l-ati bagat in vidanja.
1
7
Sunt mandru ca sunt membru PSD din 2002 dar Dragnea ai devenit penibil! Te rog pleaca nu distruge partidul asta!! Daca nu pleaca penibulul asta vom pierde guvernarea.
5
5
Celebritati sunt multe in lume, acum depinde in ce domeniu.Cel care l- a asasinat pe JFK nu cred ca a fost platit de o celebritate pentru ca glontul a nimerit la tinta .Cica :"am avut o tentativa",au avut poate, strainii platiti.Eu e persoana l si in cazul asta se sinucidea, iar ei, pers lll ,comiteau un asasinat .E greu cu limba romana
1
2
un ateu spunea ca Dumnezeu nu exista ,dar tot el se intreba, ce ma fac daca ma intalnesc cu el? Citind postarile de mai jos ,siguranta afirmatiilor facute ,numarul mare de postari pentru a infirma cele spuse de Dragnea ma face sa ma intreb ,oare au dreptate?De ce vor sa duca in derizoriu tentativa de asasinat? De unde au informatiile ca nu exista aceasta tentativa? Pe cine deranjeaza Dragnea asa de mult ? Coruptul de serviciu are dreptul sa candideze la presedintie chiar din puscarie ultima decizie ONU spune clar cei corupti si condamnati au dreptul sa candideze !Asa ca trageti concluziile ..!
5
5
Urmeaza sa fie asasinat de jandarmerita paralizata.Aia a prins ura pe dragnea ca dus-o in locul de unde i s-a furat arma si mai primeste pooola pensie speciala.
5
5
chiar atat de prosti suntem incat sa fim condusi de astfel de penibili???
4
6
Ha, ha ,ha -poanta saptaminii cu hotul anului!
9
5
Mai PSD-isti asa de Prosti ati ajuns,acuma ati inceput cu toti sa prostiti o natiune intrega,cu niste Infractori care ne reprezinta.
15
5
Prost trebuie sa considere poporul Roman ,ca sa dea drumul la asemenea magarie.
15
4
La cati prosti exista in tara asta nu e de mirare ca astfel de povesti spuse de banditul asta chiar sa fie crezute.
24
4
iar i-ai dat ma-tii la muie pt a compensa cu muia care ti-o dam toti ? animalule , noi suntem la putere , tu te zbati , faci bale si sugi pula de foame . Ma-ta are pensie de la istanbul la cata muie a luat acolo .
5
16
Vedea-te-as mort, secatura dracului!!!
13
5
Tentativele de asasinat dau bine la C.V.
19
5
Un om foarte celebru in lume - o fi Mazare, Trump, Putin, Bill Gates, Messi, cine o fi. Poate ne spune si numele lui.
18
5
E la moda...si pe hotul de mazare au vrut unii sa-l omoare da a fugit de ei intre timp. Probabil vrea hotul dragnea sa fuga si el in madagascar ca doar sunt prieteni buni. Mai ales in hotii.Muie mazare,muie fagadau,muie dragnea,muie pesede !!!
23
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102