REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea spune ce a discutat cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea spune ce a discutat cu Klaus Iohannis

Replica API 24 februarie 2017 | 00:33 437

Președintele Klaus Iohannis a avut o scurtă discuție, după depunerea jurământului noilor miniștri, cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Călin Popescu Tăriceanu la Palatul Cotroceni. Cei 4 au ieșit, împreună, după ceremonie, și au stat de vorbă, pentru scurt timp, pe un hol al Palatului Cotroceni.

Liviu Dragnea spune că a fost și el uimit de modul în care președintele și-a schimbat discursul și pare ca între cele două tabere să intervină un episod de...pace.

”Am constatat şi eu, şi Tăriceanu, şi premierul, atitudinea civilizată şi normală a lui Klaus Iohannis. De dinainte de campanie, în timpul campaniei şi după alegeri, am făcut apel mereu la stabilitate şi dialog. În ultima perioadă, toată atenţia a fost concentrată pe lucruri exagerate. Nu ne-am uitat la Europa şi la nivel global. România nu e, din păcate, la nici o masă. Sper ca preşedintele să fi înţeles ce atribuţii are. În loc să sfâşiem România, mai bine o construim. Pur şi simplu, ca musafiri, ne-a permis să ieşim noi primii din Sala Unirii. Am stat 30 de secunde în acel hol. Ne-am salutat şi ne-am dus la maşini. Poate în ultimele zile, preşedintele a ajuns la concluzia că e mai bună această atitudine. Un război dus la nesfârşit nu poate duce la câştigul celui care l-a lansat.”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai spusei presedintelui sa lase referendumul mai pe vara ,ca-i pamantul inghetat si nu pot scoate milionul de moroi oltenesti sa-i trimit la urne.
3
0
Sa va foot in guritze!
1
0
...nu inteleg de ce Klaus este ipocrit ? Pentru ca si-a permis sa- i deranjeze pe baieti sa nu aprobe Ordonanta prin care 3000 de parnaiasi ar fi fost liberi acum la ciordit ?
4
1
pana ajunge dragnea , baietii ii dau la muie ma-tii , si nu e japca , e placere .
0
0
Dalmatianul klaus si cei trei schnoutzeri pitici...kodak moments
3
0
Cei 2 excroci internationali cred ca au scapat daca e adevarat ce se povesteste in articol,numai ca,Johannis sta"cu bunghiu"pe cei 2 papusari.Grindeanu e oarecum nevinovat,el a fost din start doar unealta,dar borfashii aia 2 sunt capul rautatzilor...sa nu uitam,de la ei a pornit tot circul.
5
3
Dragnea va fi fetita la parnaie....presedintele poooolii
6
5
Dragnea va fi viitorul presedinte al romanilor trebuie sa ne obisnuim cu idea. Este idolul meu si sper sa fac cariera politica sub aripa lui pentru ca numai el stie programul de guvernare doar el. Fi ti recunoscatori ca va mari pensiile
5
10
In sfarsit, Klaus a recunoscut ca este incompetent si ipocrit!
4
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218