REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Liviu Dragnea vrea să elimine imunitatea parlamentară și prezidențială și un referendum pe tema familiei tradiționale

Liviu Dragnea vrea să elimine imunitatea parlamentară și prezidențială și un referendum pe tema familiei tradiționale

Replica API 24 ianuarie 2017 | 00:22 429

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat la un post de televiziune că vrea ca în primăvara acestui an să se organizeze un referendum cu tema familiei tradiționale. Mai mult, dorește și un referendum privind ridicarea imunității parlamentare și prezidențiale.

„Eu nu sunt de acord cu imunitățile parlamentare, dar nici cu ea a președinelui. Atunci să îl văd pe președinte cum reacționează”, a spus Liviu Dragnea.

Propunerea vine după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat demararea procedurilor de referendum cu tema pe care o abordează Guvernul prin modificările codurilor penale și a grațierii. Iohannis a transmis o scrisoare celor două camere din Parlament, prin care anunță că se dorește consultarea populației privind „Continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice”, după cum reiese din scrisoarea menționată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai tov Dragnea, daca tot vrei matale asta, nu-i nevoie de referendum. Incepe intai cu schimbarea legii imunitatii, tot prin ordonanta de urgenta, si dupa aceea, aia ramasi sa face restul de legi.
2
0
Felicit postarea "dan", corect !
4
0
De ce presedintele Obama poate sa gratieze americani si altii nu?
0
4
Am spus in timpul altei mari hahalere psd-iste,tov ponta,ca vor fi alungati cu pietre si nu m-am inselat.E ,cu tov Draknea va fi altfel ,ei nu vor fi alungati ci adunati cu catuse la maini si picioare
6
0
Numai jegurile care nu au nimic in comun cu societatea si nu au trecut in viata lor pe la scoala si au un vocabular pe care l_au auzit in familia lor jalnica si de rahat fac asemenea comentarii sub protectia anonimatului.Sunteti jegosi si jalnici.
0
1
Ce pretentii poti sa ai de la un teleoltean nenorocit care s-a vazut mare sef? Sa mai faca mult pe desteptul ca o sa-l calce lumea pe cap!!!
7
0
D-le Draknea, referendumul pe care-l ceri o sa se intoarca impotriva ta. Imunitatea daca o pierzi, o sa te bage la bulau, iar familia traditionala nu o sa te mai pasioneze dupa ce-ti vei descoperi o mare drag-homo-ste acolo... nici pentru tine nu esti in stare sa gandesti ceva logic! Eu zic ca-i mai bine s-ajungi acolo unde-ti este cat de cat pazita bine teasta!
6
0
Dk mai injui oletenii amice , iti iau IP si vine si te bat pana te caci pe tine . ce mortii matii injuri ? gunoile tigan ce esti .
2
9
Da un referendu referitor la gratiere de ce nu .tiefrica oltean jegos ce esti
10
4
Pentru inceput sa ne albim dosarele si apoi le scoatem pe masa si stam de vorba , Rusinica tovarasu ......
8
2
spune borfasul de werner?
3
10
AR FI UN PAS SPRE NORMALITATE!! TINAND CONT CACI TOTI SANTEM MURITORI!! ATUNCI CATI SE VOR INGHESUI SA MAI FIE PARLAMENTARI??
8
1
Asa sa vedem ce mai zice nemtzalau !
4
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218