REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu „Genunche” Pop: „Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian”

Liviu „Genunche” Pop: „Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian”

Replica API 28 mai 2018 | 01:33 410

Liviu Pop

După ce s-a făcut de râs postând pe Facebook o poză cu mesajul “PLM Plec La Munca”, Liviu Pop insistă să mai cadă o dată în ridicol. De data aceasta, el a încercat să-și justifice postarea inițială, explicând ce înseamnă pentu el ”PLM”

“Dubla educaţie! Am postat săptămâna trecută un mesaj cât se poate de simplu. “Pop Liviu Marian (PLM) plec la muncă”. Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian şi, chiar dacă azi plec la muncă, mâine plec la mare, iar poimâine plec la munte, tot acelaşi Pop Liviu Marian rămân, aşa cum am rămas atunci când am plecat la minister sau când am plecat de la minister. Pentru alţii însă, se pare că înseamnă vulgaritate.

Cu ură viscerală am fost înfierat de aceştia: “Cum îmi permit eu, fost ministru al Educaţiei, să scriu aşa ceva?”. Cei care mă cunosc foarte bine ştiu că nu vorbesc sau scriu vulgar, de aceea au înţeles spiritul meu de glumă. Am educaţia necesară să nu postez vulgarităţi pe paginile mele de socializare şi nici să las comentarii de acest fel pe paginile altora”, a scris Pop, pe Facebook.

El a ținut morțiș apoi să îi atace pe protestatarii din Piața Victoriei. A precizat că unii pozează în oameni educaţi, dar înjură pe paginile de socializare sau merg cu proprii copii în Piaţa Victoriei şi scandează "obscenităţi şi vulgarităţi”.

“Dubla educaţie nu le permite să rămână consecvenţi. Pe de-o parte, pozează în oameni cu spirit civic, educaţi, “politically” corecţi, cu pretenţii elitiste, dar pe de altă parte, înjură pe paginile de socializare sau îşi iau copiii de mâna, merg în Piaţa Victoriei şi scandează obscenităţi şi vulgarităţi de cea mai joasă speţă. Oare asta înţeleg ei prin educaţie? Eu, nu! Iar dacă, a doua zi, la şcoală, copiii lor vor folosi aceleaşi cuvinte vulgare, cu siguranţă vor învinovăţi profesorul, directorul, inspectorul şi ministrul pentru educaţia copiilor lor”, a mai scris Pop.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca maine ccr da decizia referitoare la kovesi in favoarea presului todorel- presul dorneanu va fi raspunzator ptr scoaterea romaniei din ue. Veti fi blestemati in veci. Nici iadul nu va va accepta. Ne veti intoarce cu 50 de ani in urma. Aceasta mafie care a pus stapanire pe tara la dictatura penalului draknea , care lupta sa-l salveze de la puscarie pe acest nemernic- va suporta consecintele
0
0
In alta ordine de idei , ce plm a cautat viermele asta in functia de ministru ? Ori este fratele Vasilicai ...
5
0
Ministrul genunche sau ministrul PLM! Tot una!
7
0
Pt mine inseamna pla-n ma-ta
5
0
idiot patentat!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218