REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liviu Negoiţă

Liviu Negoiţă

Replica API 9 februarie 2017 | 00:00 846

Primăria lui Liviu Negoiţă... e doar a lui şi a celor din jurul lui! Restul, adică cetăţenii şi presa - au interzis la capitolul informaţii de interes public. Adică, să aştepte lumea până când decide el, primarul, dacă are voie ca măcar vicele să deschidă gura! S-a-nţeles?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrei sa ti spun ce ciubusoare ai?
0
0
daca busca la anii lui face asta ce sa ce sa mai faca tineretu?nicoleta dinescu raspunde la telefon ca si vasilica traiesc in veselie doar Dumnezeu mai poate sa aiba grija,columbia este plina de mizerii de acest gen.
5
0
eu..Busca,pe numele meu adevarat HRISTU ION, care consum tone de Viagra,ca sa-mi satisfac fetitele ce le am in chirie la gradina, doresc urgent angajare la primarie...zilnic stau si-l astept dimineata pe dl primar,pana ma ia " Frezoanele "..vreau si eu ceva de lucru...vreau ca sa pot manca KAKAT...la greu...si asa sunt " sub-acoperire "...pandesc ce face unu...altul..si-i torn pe toti la primar...stau cu un caiet sub brat la deruta,sa vada lumea ca stiu sa scriu...la scoala nu prea m-am dus...ca nu-mi placea...acum...nasol..
8
0
Ptr Reli , Busca, Paul F si Nutu succes la pupate in c............!
5
0
Nu mai dati raspunsuri de primar ca nu va crede nimeni
3
0
esti un mare dobitoc...stimabile..se vede ca n-ai prea fost pe la scoala-vietii...IDIOTULE...cum poti afirma ca PENSIONARII..au facut facultatea la Cernavoda ??? Acesti pensionari de care va legati voi toti...sa-i pupati in KUR..de la 1 mm. si-au facut studiile universitare in urma cu 40-45 de ani..atunci cand in ROMANIA..se invata cu adevarat..cand elevii erau..ELEVI...nu dementi ca acum..cand scoala se facea cu efort si bunul simt...nu ca acum..dai banul..si primesti..DIPLOMA DE LICENTA..rusine...sa va fie...nu mai mancati KAKA..
10
3
nicoleta isi pune gluga in cap si nu o cunoaste lumea,
2
0
Angajez casnice si pensionari cu facultate facuta peste noapte la Cernavoda ! Relatii la carciuma casii !
6
6
sunt o maimuta ratata
10
2
Pana la urma alti mai buni care erau Gherasim echipa
2
1
DOMNU PRIMAR PT BUSCA NU GASITI UN POST? MA GANDESC CA AM UN DUMNEZEU ,POATE TREBUIE SA MA LAS DE SPORTUL MEU,POATE UNELE FEMEI NU MERITA CE LE FAC ,DAR DE FOAME...MANANC SI COZONAC DE LA ANUMITI PROSTI DE BARBATI SI IN PLUS SCAD EXEMPLARELE DE GENUL MEU
7
0
Mai patisere te mananca in cur ca pe Dumitrescu ! Ai grija cu amenintarile cu tribunalul ca stii bine ..........! Vis a vis de consilierul PNL care era inversunat impotriva PSD-ALDE , garajul tau e facut din banii de la. SACT asa ca roagate sa nu intri in hora CRISTIENE !!!!!!
6
2
cu iordache langa tine, mare specialist in administratie publica,2 mandate de primar doar, carciumarul de vice, marele manager de la cec, analfabetul de croitoru si mai nou barbugiul de sava orasul o sa fie ,,micul paris'
12
3
La doua zile il puneti pe tava la comentarii handicapate? Nu am avut pana acum asa primar bun si nici oameni in jurul lui de calitate ca acum .Cine hofner sau cadiu pai aia se compara cu echipa lui negoita?
3
9
E inspector General adjunct ,limbaj de Mahala! Manipuleaza coana !
7
1
DOMNUL PRIMAR NEGOITA, chiar nu iti este RUSINE de OAMENII care ai angajat i PRIMARIE la TERMIE si la GOSPODARIA COMUNALA, daca stiau CERNAVODENII ce ai IN CAPUL ALA, dracu te mai , VOTA ne-ai DEZAMAGIT TARE DE TOT, sa iti fie RUSINE ...
20
2
partidul lui Iohannis...Asa sunt directivele date de nazist...Sfideaza prostimea cu moacca aia...Sa saturat prostimea de el...Demisia lui Iohannis si a lui Negoita...
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367