REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Negoiţă

Liviu Negoiţă

Replica API 18 februarie 2017 | 13:24 337

Oraşul Cernavodă îşi promovează atracţiile turistice la... târgul de turism! Normal, trebuie să ştie tot turistul că avem centrală nucleară - şi-a spus primarul Liviu Negoiţă. Râdem, glumi, dar să nu uităm de "Gânditorul de la Hamangia", dar şi de suma alocată participării oraşului la târg. Sumă pe care ne gândim că ar fi frumos să o facă publică însuşi ediul oraşului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la controlul efectuat au descoperit aceste somitati ca la PT 46 nu se livreaza apa calda in cartierul Victoria.Acest punct este ultimul construit iar specialistii din Primarie au facut receptia doar dupa documente si nu pe teren cu verificarea instalatiei. Urmeaza o sesizare la Parchet pentru a se verifica cine este vinovat.
7
3
pentru motorina furata noaptea din utilajul de deszapezire parcat in incinta liceului tehnologic de catre hodorogul constantin andrei , banditul de spinoche gheorghe , si rapciugosul de remzi de la social lasand chel rezervorul tractorului , ei au fost surprinsi de camera de filmat dupa care am facut copie film avand concursul pol. locale . noi talharii de mai sus avem remuscari noaptea asa ca o sa cerem ajutorul unui popa sa ne curete de pacat!
13
1
Ca sa le demonstrez cernavodenilor ca primarul se implica aseara am trimis o comisie strong ptr a verifica punctele termice si starea in care se afla cei care utilizeaza aceste p.t.Am decis ca,comisia sa fie formata din dl Constantin Andrei pseudorevolutionarul sef,Gascu Laurentiu zis CROITORASUL CEL VITEAZ cel care are absolvite 2 clase primare,pupaciosul sef marele carciumar Carjali Serif si nu in ultimul rand o personalitate de la Serv.personal din primarie o rapundula obosita pe care nu ii mai dau numele... Marea comisie internationala a constatat ca noi suntem loviti cu PULA in cap.
8
2
Se vede treaba ca Liviu Negoita isi plateste la Replica cele noua vami!!!La fiecare noua zile apare la aceasta rubrica!!Si credem ca cineva apropiat care cunoaste prea multe,il ajuta!!!
4
1
Mie imi plac parangheliile si futingshwourile...Din paranghelii gen ganditorul,zilele orasului cu mici imputiti de la rromanul de Sava Nelu ,zilele recoltei si tot felul de zile...Urmeaza zilele cand luam motul de cacat al sefei de personal din primarie o gloaba proasta si tot felul de zile de unde se poate trage spagile...Am terminat cu luminitele pe strada acum ma gandesc la alta hotie ...
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218