REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Pleşoianu, despre alegerea lui Meleşcanu la şefia Senatului: 'Vai de capul ei de țară'

Liviu Pleşoianu, despre alegerea lui Meleşcanu la şefia Senatului: 'Vai de capul ei de țară'

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:34 412

Liviu Pleşoianu, deputat PSD care intenţionează să candideze independent la alegerile prezidenţiale, acuză o implicare a SIE în activitatea Guvernului, situaţie care ar fi generat şi propulsarea lui Meleşcanu, fost şef SIE, în fruntea Senatului, scrie stiripesurse.ro

"Luați la rând toate numele grele din "Sufrageria lui Oprea": Maior, Coldea, Kovesi, Oprea. Bine-mersi și în continuare la butoane... Băsescu? ...Idem. Atât.

P.S. După ce au mâncat o hamSIE și și-au făcut SIEsta, oamenii care nu influențează deloc deciziile doamnei de la Palatul Victoria s-au bucurat că președinte al Senatului (și, deci, al doilea om în stat) este fostul director... SIE. 30 de ani de la Revoluție... Vai de capul ei de țară. Atât", scrie Pleşoianu pe Facebook.

Ulterior, Liviu Pleşoianu a revenit cu o postare pe aceeaşi temă: "La 30 de ani de la Revoluție, al doilea om în stat - președintele Senatului - este un fost director de serviciu secret... La 30 de ani de la Revoluție, Parlamentul României, despre care Constituția României scrie că este "organul reprezentativ suprem al poporului român", are ca președinte al Senatului un fost șef SIE. În condițiile în care, cică, Parlamentul trebuie să controleze activitatea serviciilor... Bravo, Dăncilă! Super idee! Vai de capul celor care-ți cântă-n strună... P.S. Șerban Nicolae sau Titus Corlățean n-aveau cum să fie propunerea PSD, nu-i așa!? Absolut lamentabil ce se întâmplă!"

Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Senatului, în turul II al alegerilor din plen. Meleşcanu, propunerea PSD, a obţinut 73 de voturi, faţă de cele 59 obţinute de Alina Gorghiu. Două voturi au fost nule.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca baieti ca Plesoianu nu pot iesi in fata de fosile ca Melescanu. Acest batranel nu a fost numai director SIE a fost si colonel de securitate.
0
0
Du-te ma si tu maimuta psd-ista! Esti exact ca karikatura de codrin stefanescu, ciordache, niculuicea, serban nicolae, olguta cu al ei kokalar manda, radulescu mitraliera psd-ului si-a lui DRACnea,niste panarame penale! Voi si multi de-alde voi din psd ati intors tara asta in urma cu cinzeci de ani! Voi care nu ati facut nimic, nici nu sunteti in stare, dar sunteti milionari..si-i prostiti pe cei mai necajiti oameni..jigodiilor.
1
3
cum poti afirma asa ceva- data de 10 august 2018 nu iti spune nimic, diaspora - votantii ce-ti sugereaza?- consider ca gandirea corecta trebuie sa fie cea care primeaza
0
2
Nu am nimic cu Melescanu, dar este cam in varsta pentru o astfel de functie. Chiar au plecat din tara toti ceilalti mai tineri decat el ?
10
1
Plesoianueun baiat destept ar putea fi pres dar nu are suustinatori politici deci nu are votanti
5
3
Bai plesoianu degeaba ti-ai taiat codita de roaker ca sa candidezi la presedintie si sa pari om serios. Chiloteii veoricai te-au biruit. VeriCA CAndideaza si va castiga. Deja, toti pensionarii, indemnizatele si alea cu socialu anunta veorica- presedinte.
3
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218