REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Juncker, Verhofstadt și Timmermans: 'Niște politruci oribili, exact ca și prietenul lor Iohannis!'

Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Juncker, Verhofstadt și Timmermans: 'Niște politruci oribili, exact ca și prietenul lor Iohannis!'

Replica API 7 ianuarie 2019 | 00:00 97

„Eu nu sunt omul jumătăților de măsură”, susține deputatul PSD Liviu Pleșoianu, care lansează un atac dur la adresa mai multor lideri europeni - Juncker, Verhofstadt și Timmermans - pe care îi descrie ca fiind „niste politruci oribili”, conform stiripesurse.ro.

„Eu nu sunt omul jumătăților de măsură! Dacă știu că Juncker a demisionat cu scandal din funcția de premier pentru că serviciile de informații din subordinea lui interceptau ilegal, O S-O SPUN direct. Dacă știu că Verhofstadt, marele șef ALDE european, e fan înrăit Soros, O S-O SPUN direct. Dacă știu că Timmermans voia să pună botniță presei libere spunând că dezvăluirile despre unitatea "de elită" DNA Ploiești "afectează imaginea justiției", O S-O SPUN direct. Aceștia sunt niște politruci oribili, exact ca și prietenul lor Iohannis!

Faptul că lideri politici din România le lustruiesc pantofii (de culori diferite, în cazul lui Juncker - probabil de la sciatică...), faptul că alții le găsesc mereu scuze - pe mine mă REVOLTĂ! Aveți cu toții vocație de #SCLAVI! EU N-AM! Și nici România!

...Fie să FIM și să ne numărăm anul ăsta, oameni LIBERI!”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Handicapatule, stai prost cu tinerea de minte, te-a batut cineva in cap de ti s-au amestecat gandurile?
1
0
Gogule, vezi ca faci confuzie cu Cernea. Ala era homosexualul care vroia ca delfinii sa fie fiinte non-umane. Ala pe care l-ati facut voi deputat de Constanta. Oligofrenilor...
5
0
@2231 alias europeanu,tziganul meu drag numai boul este consecvent,asa ca esti prea mic ca sa polemizez cu un pulifrici partzait ca tine si un sfat nu-ti mai jigni etnia ca vine staborului peste tine si nu te vad bine dupa !
5
0
Bai unule tu care esti tzigan de videle stii cam multe pentru un pielea pulii ! La fel ca pielea pulii plesoianu caruia ii tii palma ! La amandoi muie cu cacat !!! Si ai grija de puradeii tai din videle ! Ca nu-ti mai dau austriecii alocatie mortii ma-tii de tzigan borat !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
2
7
Bine, Liviu Plesoianu, ai coaie! Continua asa!
4
2
34 propuneri legislative 2 promulgate Site Camera Deputatilor Bai postacii opozitiei internet nu insemna numai sa scrii prostii pe aici, gasesti si raspunsuri la intrebarile puse de a proasta ca cel de la 2126.
6
3
ce te-a determinat sa tragi o astfel de concluzie-om vertical, cumva fizicul?- in rest nimic remarcabil
5
5
Pacat ca nu sunt mai multi oameni verticali cum e Plesoianu !
7
6
dansul nu se ocupa cu salvatul delfinilor pe invers? intreb ca parca era prin 2012 de mana cu un fost premier la vot in Tomis Nord...
5
8
Ce ai facut tu mai baiete de cand esti deputat? Cate legi ai facut?
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218