REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Vârciu și fosta iubită s-au împăcat în secret. Dați de gol de cel mai bun prieten al artistului

Liviu Vârciu și fosta iubită s-au împăcat în secret. Dați de gol de cel mai bun prieten al artistului

Replica API 19 martie 2019 | 08:36 397

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu se pare că s-a împăcat cu mama fiicei sale mai mici. Artistul a fost dat de gol de cel mai bun prieten al lui. După ce în vara anului trecut a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin, mama fetiței lui mai mici, Anastasia, acum se pare că Liviu Vârciu și fosta lui iubită au decis să mai acorde o șansă relației lor și formează din nou un cuplu.

În weekend, Liviu Vârciu și-a aniversat ziua de naștere, iar Anda Călin a postat o imagine pe Instagram care a dat loc bănuielilor. „La mulţi ani, iubitule tătic. Te iubim până la cer şi înapoi”, a scris mama fetiţei celei mici a lui Liviu Vârciu pe Instagram, la o imagine publicată pe Instastory, în care apar amândoi, alături de fiica lor.

Deși niciunul dintre cei doi nu a făcut nicio declarație despre reînnodarea relației lor, Andrei Ștefănescu, cel mai bun prieten al lui Liviu Vârciu, a afirmat că Anda și Liviu se înțeleg foarte bine și sunt foarte fericiți împreună. Andrei i-a dat de gol pe cei doi în emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, unde a vorbitdespre relaţia lui Liviu Vârciu cu mama fetiţei sale Anastasia, după ce a analizat fotografia postată de aceasta pe Instagram, alături de o urarea neașteptată.

„Ce mesaj frumos, poza este superbă. Au luat o mică pauză şi iată-i acum împreună, fericiţi şi împliniţi. Bravo, iar fetiţa este superbă. Se înţeleg foarte bine”, a spus Andrei Ştefănescu.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune.

A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul trecut.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stai sa vezi ca fata pleaca iar la modeling
1
0
Nu exista om mai prost decat acest pitic. Cine dracu mai e interesat de viata amoroasa a unui hobbit semicretin?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614