REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Anda Călin este însărcinată cu al doilea copil

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Anda Călin este însărcinată cu al doilea copil

Replica API 27 februarie 2020 | 00:00 944

Liviu Vârciu şi Anda Călin

Foto: Arhivă personală

Liviu Vârciu, în vârstă de 38 de ani, şi iubita lui, Anda Călin au toate motivele de bucurie! Fostul solist al formaţiei L.A, care a făcut furori în anii 2000, se pregăteşte să devină tată pentru a treia oară. Potrivit surselor din preajma Andei, frumoasa brunetă este însărcinată în primul trimestru.

Liviu Vârciu este un om împlinit din toate punctele de vedere. A început un nou proiect profesional şi va fi gazda unei emisiuni matrimoniale, are o casă demnă de invidiat pentru care a muncit pe rupte, o iubită care ar putea defila pe podium şi doi copii care îi aduc zâmbetul pe buze şi îl fac mândru. Apropiaţii Andei au dezvăluit că Liviu mai are un motiv de bucurie căci este însărcinată în primul trimestru, urmând să devină mamă pentru a doua oară.

Foto: Arhivă personală

La premiera peliculei Miami Bici, actorul a dezvăluit dorinţa arzătoare de a deveni din nou tătic. La vremea respectivă, Liviu declara că atât el, cât şi frumoasa Anda se gândesc serios la un nou membru al familiei. Iată că dorinţa le-a fost îndeplinită, iar până la finele anului 2020, Liviu îşi va putea ţine în braţe cel de-al treilea copil.

Liviu Vârciu nu vorbeşte prea des despre fiica sa, Carmina, în vârstă de 17 ani, dar atunci când face acest lucru foloseşte doar termeni laudativi şi se declară un tată mândru. Ori de câte ori participă cu fiica sa la evenimente sau organizează mici escapade în oraş Liviu Vârciu încarcă poze cu ei doi pe paginile reţelelor de socializare, afişând un zâmbet larg, care cu greu ar putea trăda realitatea.

Liviu Vârviu, Carmina

Foto: Arhivă personală

Carmina a acordat un interviu, alături de mama sa, pentru publicaţia Viva! în care a contrazis faptul că tatăl său, Liviu Vârciu este unul implicat şi afectuos faţă de ea. Din contră, adolescenta a declarat că este deranjată de afirmaţiile vedetei care susţine că situaţia este una roz. Mai mult decât atât ea a subliniat că nici măcar nu ştie cum ar putea să îl descrie pe Liviu, în rol de tată, căci nu a petrecut suficient timp alături de el Carmina este fiica pe care Liviu o are din relaţia sa cu Ami Teiceanu.

Liviu a făcut un alt gest care a supărat-o teribil pe fiica sa cea mare. Artistul a omis să o invite pe Carmina la botezul Anastasiei Maria. Adolescenta şi-a exprimat dezamăgirea pe care a resimţit-o. ”Tata nu m-a invitat la botezul Anastasiei, de pe 18 martie. Iar la cheful de pe 19 mai, nu am mai dorit eu să vin. El a declarat că m-a invitat la botez, dar nu este adevărat”, a declarat Carmina, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vasectomia trebuia impusa prin lege, in cazuri precum acesta. Prostia nu trebuie raspandita cu atata usurinta.
1
0
tiganii se inmultesc ca oiepurii.o sa apara cutrind la cersit pe la tembeliziuni.Copii de drogati alcoolici,ce sa iasa din ei?
1
2
Cel mai prost pitic de pe fata Pamantului.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614