REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Liviu Vârciu, viața cu trei copii. Muncește la trei emisiuni ca să aducă bani în casă

Liviu Vârciu, viața cu trei copii. Muncește la trei emisiuni ca să aducă bani în casă

Replica API 1 august 2020 | 00:00 2052

Liviu Vârciu (39 de ani), cândva un burlac convins, este acum un tată responsabil, care strânge ban pe ban ca să le asigure un trai bun copiilor săi, Carmina (18 ani), Anastasia (3 ani) şi băieţelul care are doar trei luni. Pe 4 august, Liviu vă invită la premiera show-ului matrimonial ”Rămân cu tine”, iar în paralel filmează alături de prietenul lui, Andrei Ştefănescu, pentru emisiunea lui Nea Marin.

Liviu Vârciu, Anda Călin și micuța Anastasia

foto: Facebook

Liviu Vârciu este pus pe muncă, în această vară, şi nu îi stă deloc gândul la vacanţe. Nu de alta, dar are nevoie de bani. Deşi fiica lui cea mare, Carmina, are 18 ani, ea vrea să continue studiile, astfel că celebrul tată îi va mai plăti câţiva ani pensia alimentară, în valoare de peste 1.500 de lei, scrie click.ro.

Liviu Vârciu și Carmina

Liviu este implicat în trei proiecte la Antena 1, însă pandemia de coronavirus i-a cam dat planurile peste cap, căci multe dintre filmări au fost amânate.

Pe 20 iunie, s-a întrerupt ”Te cunosc de undeva”, unde Liviu este concurent, după ce câţiva colegi au fost diagnosticaţi cu temuta boală (n.r.- printre ei se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea şi Adriana Trandafir, toţi vindecaţi).

Şi show-ul „Rămân cu tine”, care va avea premiera pe 4 august, şi-a sistat filmările, fiind difuzate doar ediţiile înregistrate deja. În aşteptarea revenirii la ambele producţii tv de succes, el şi Andrei Ştefănescu, solistul trupei ”Alb Negru”, continuă aventurile pentru show-ul lui Nea Marin, care revine în curând pe micile ecrane.

În timpul liber, Liviu este un tătic devotat, ajutându-şi iubita, pe Anda Călin (30 de ani), cu creşterea celor doi copii ai lor: „Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte mult timp cu el, pentru că micuţul doarme şi mănâncă, iar Liviu poate să îşi vadă de proiectele sale în televiziune şi ce mai face el. Seara îi face baie micuţului şi au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, ne-a povestit un apropiat al familiei.

Dar el este foarte grijuliu şi cu Anastasia, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. ”Este foarte atent, iar de curând, când au fost la mare, a fost foarte grijuliu să nu păţească nimic, să nu intre în apa mare şi a fost un tată responsabil”, a mai adăugat sursa citată. Liviu a fost surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în faţa casei sale, în timp ce meşterea la maşină.

Era încălţat în botoşei, în formă de căţel, spre amuzamentul celor care l-au recunoscut, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa si noi ce trebuie sa facem ca n-am facut noi 3 copii cu nevastasa .iar ati facut celebri niste prosti .
2
1
Sa nu il Imprumutati cu bani niciodata!
1
0
ba taranilor,sava vad acum fara pomeni date de primarii la asa zisele zile ale oraselor.la munca in agricultura taranoilor!
1
0
Un taranus pititc, care nu isi poate depasi conditia de atarnator niciodata.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218