REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Loc de joacă modern, amenajat la creșa „Licuricii”

Loc de joacă modern, amenajat la creșa „Licuricii”

Replica API 19 iulie 2019 | 03:22 572

Locurile de joacă au o importanță majoră pentru copiii de vârste mici, iar implicarea micuților în activități fizice recreative ar trebui încurajată cât mai mult. Acesta este motivul pentru care Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a amenajat în curtea creșei „Licuricii” un loc de joacă modern și extrem de atractiv.

Cei mai micuți dintre constănțeni se distrează de minune în leagăne, tobogane, balansoare, căsuțe, biciclete sau mașinuțe. Evident, în timp ce sunt supravegheați cu mare atenție de cadrele didactice.

Creșa “Licuricii” este cea de-a șasea creșă de stat administrată de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială. Situată pe bulevardul I.C.Brătianu nr. 16, creșa poate găzdui 100 de copilași. Este dispusă pe patru niveluri și are 5 săli de clasă, 4 săli de mese, bucătărie proprie, mobilier nou și grupuri sanitare special create pentru cei mici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica, care faci reclama primarilor obedienti psd-ului! Ai facut acum patru cinci luni reclama lui Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia, cum construia asta locuri de joaca, trotuare si sosele...Vino si-acum cu imaginile pe care le laudai sa vezi paragina...A crescut costreiul si balariile in parculetul de pe Callatis intepenit ca-n poza de-atunci! Tot orasul are bordurile scoase de jumat de an, soselele pline de nisip care atunci cand ploua infunda canalizarile...Dezastru si mizerie in plina vara!!
1
0
izetici multumeste primariei pt 7000 euro lunar care il ajuta sa iasa din falimentul inchipuit in care se afla.
2
1
Iar propaganda ieftina pentru primarie! Voi sunteti chiar nesimtiti! Cum dracu va laudati cu 3 leagane, intr o curte privata, in care au acces numai cei din gradinita! Bai primarule animal infect, restul copiilor unde ar trebui sa se joace? Ati desfiintat toate locurile de joaca, le ati umplut cu caine fara stapan, pe care nu sunteti in stare sa i adunati. Parcurile, cat a mai ramas din ele, arata mai rau decat pe vremea comunistilor. Sunteti cei mai nemernici oameni! Toti pesedistii astia imputiti! Niste javre arogante, care au distrus si distrug sistematic un oras, viitorul copiilor nostri!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614