REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

LOCALURILE BREEZE și CUCARACHA, AMENDATE pentru NERESPECTAREA MĂSURILOR IMPUSE!

LOCALURILE BREEZE și CUCARACHA, AMENDATE pentru NERESPECTAREA MĂSURILOR IMPUSE!

Replica API 2 august 2020 | 14:00 4091

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber, dar și în mijloacele de transport în comun.

Aproximativ 250 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai organelor abilitate de control din județul Constanța au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.

Sancțiuni aplicate operatorilor economici: Breeze și Cucaracha vizate

Cu ocazia controalelor au fost verificate 103 societăți comerciale și au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 148.000 de lei, dintre care 20 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 5 la O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, 4 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și 10 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost identificate și sancționate 2 societăți comerciale de pe raza stațiunii Mamaia, care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor, potrivit Legii 55/2020, cu amendă în valoare totală de 9.000 de lei. Din informațiile noastre, cele două societăți comerciale sunt Breeze sancționată cu 5.000 lei si Cucaracha sancționată cu 4.000 lei. Vă reamintim faptul că localul Breeze a fost de mai multe ori sancționat de oamenii legii din pricina neregulilor descoperite.

În plus, în stațiunea Neptun, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală la Legea 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Deficiențe descoperite și sancționate de cei de la ISU Dobrogea

În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 13 obiective (unități de turism, cluburi si discoteci).

În aceste locaţii, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariţiei acestora, au fost desfăşurate activităţi preventive pe timpul cărora au fost depistate 53 de deficienţe, fiind aplicate 53 de sancțiuni (42 de avertismente şi 11 amenzi), în valoare totală de 20.000 de lei.

Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Citește și:

JALE! CLUBURILE Breeze şi Argo, AMENDATE pentru nerespectarea REGULILOR de distanţare. VIDEO!

JALE! Cluburile Fratelli şi Breeze au fost ÎNCHISE de inspectorii OPC. VIDEO!

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am lucrat ceva timp la restaurantul Breeze, care de fapt dupa ora 23 se transforma in club, unde peste 1000 de persoane nu tin cont de nimic, de masti, distantare...etc. Efectiv este un haos cu dansuri pe mese, iar noi ospatarii nu purtam masti, nu ne dezinfectam pe maini, asa ca am hotarat sa plec, pt ca sanatatea este mai presus de orice,in plus dupa 12...14 ore de munca, imparteam bacsisul cu avarul de patron!!
6
1
Dragi sclaveti. E a doua sanctiune la breeze. E praf in occhi. Noi facem bani baaa. Nu va apara nimeni. Mars de aici sau mars la vot sa ma votati. Sclavilor
1
2
lasati oamenii sa se distreze,lasati economia sa functioneze,informati populatia,nu cu amenzi,oferiti-le masti gratis,informati-i,fiti amabili domnilor politisti,sper ca nu aveti plan de amenzi.E bizara grija guvernului pt protectia sanatatii populatiei,dar uita ca oamenii tb sa-si platesca datoriile la banci,sa traiasca in normalitate,nu falimentati ce a mai ramas din economia romanesca
4
1
In sfarsit v.ati trezit la realitate! Ati amendat bodega de manele Breeze, focar de coronavirus! Focar si de toxiinfectie alimentara! Bravo!!
12
1
lasa, coaie, o adresa... si vin sa-ti faci tu mendrele cu mine. Hai, curaj, baga-ti-as pula in inima!
0
3
Mamaia a devenit fieful clanurilor de tigani care vand droguri aduse din Amsterdam
7
0
sa imi bag pula in pnl si usr
7
8
@replica va rog sa ii intrebati pe colegii bulgari daca la ei se fac astfel de controale. Senzatia mea este ca Romania se transforma, incet dar sigur spre un stat politienesc. Sub pretextul luptei anticovid asistam la o presiune crescuta a organelor de forta. Unde in Europa se mai intampla ca organele statului sa intre astfel?
4
2
mama ce comentariii hahhahahhahhahhahhahahha
4
0
vedeateas vedeta pe bestgore . com. sa iti taie gatul gatul los zetas cu o maceta neascutita!
11
0
Mai ales a celor care trec fraudulos granita in SUA din Mexic!!!
14
1
bagatiaipulanmortiimatii fara cratima de aurolac-a cu ochelari de cal. sa mori in chinuri groaznice, fmm de ciumafaie abtiguita! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE TUTUROR!
18
2
castiga in instanta!
17
0
Sa ti iau fata in salam de pesedist filorus platit de Sputnik mai aveti putin zdrentelor socialiste
6
21
Puie Msd Puie Monta Puie conspirationisti cu antene 5G in masca
23
7
Cacat g7vid 19 o porcarie incurca lumea la fel ca fagadau
20
8
mori inecat cu rahat zdreanta userista. Voi ati bagat ura intre oameni. Sa mori inecat cu rahat din ala manipulat pe care il mananci zilnic de la stelica ipocrica si gasca.e vreo problema ca unii oameni gandesc diferit decat tine trebuie sa gandim toti la fel ca asa zice uncle sam?
25
14
pentru asta de mai jos .S-a stricat microcipul de la Bill ? te-a lovit sparele in cap vaccinatule .Mori intubat zdreanta pesedista ca si asa faci umbra degeaba pamantului .
15
30
Afdicatelea le fute grija, pe ele guvernele de sanatatea oamenilor, mai bine zis a sclavilor pe care ii pastoresc, a oilor mai bine zis, dar ii tin cu salarii mici, ii tin in spomaj, nu le dau de muca, nu le dau alocatii cum treb uie la copii. Pe cinedumnezeii mamicutzelor voastre credeti voi ca pacaliti, ma zdrentelor??? NU EXISTA NICI UN VIRUS!
23
17
Fetele de pe centura cum mai fac un scurt? Isi dau jos masca?
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102