REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Locatarii unui bloc din Faleză Sud s-au umplut de purici!

Locatarii unui bloc din Faleză Sud s-au umplut de purici!

Replica API 6 martie 2017 | 23:52 667

Constanţa anului 2017:

Constanţa anului 2017:

Oraşul Constanţa continuă să se confrunte cu mari probleme! Astfel, pe lista neregulilor locul fruntaş îl ocupă câinii maidanezi care dau bătăi de cap locuitorilor. Situaţia în Faleză Sud, de exemplu, este şi mai gravă! Patrupedele care-şi fac veacul în zona unui bloc aflat pe strada Lirei i-au umplut pe locuitori de... purici. Oamenii sunt disperaţi!

Locatarii blocului FC 13 aflat pe strada Lirei din Constanţa au ajuns la capătul răbdării! Asta după ce câinii maidanezi, dar şi pisicile ce şi-au făcut culcuş în zonă sunt plini de purici. „Pe strada Lirei, nr. 3, Bl FC 13, sunt numai câini! Sunt 20 de maidanezi şi 10 pisici, toate pline de purici! Nu poţi sta 5 minute afară lângă bloc că te umpli de purici. Avem copii mici!

Coplilul meu este ciuruit, nu poţi să laşi geamul rabatat că te trezeşti cu puricii în casă!”, a sesizat o constănţeancă. Vina se pare că le aparţine altor vecini care hrănesc animalele! „Avem trei vecine care hrănesc aceste animale. Nu ne putem înţelege cu ele! Vă rugăm să luaţi măsuri cât mai repede! Trimiteţi deratizarea, ceva că nu se mai poate aşa ceva! Se pune mâncare şi în scara pentru animale cu toate că s-a renovat scara. Luaţi măsuri cu vecinii care dau mâncare! Amendaţi-i sau, dacă nu, să îşi ia animalele în casă!”, a adăugat femeia.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu uitam cine a adus cainele...acel ce poarta numele de Salam! Asa ca nu mai face tu pe simandicoasa....parvenito! Auzi la ea? Purici in iarna unde naiba ai vazut tu?
2
0
Haoleu......aia ai lui Sandala...cizmaria aia??????trist....
0
0
Aceasta sesizare vine din partea singurei familii de tigani din bloc.trebuie sa ii reamintim stimabilei ca acel caine "salam"maidanez din scara le apartine si doarme pe presul lor.deci despaduchiati-va.aveti caine si in casa un pichinez....ma insel?
2
0
sunt obligatorii dezinsectiile la fiecare 3 luni adica de 4 ori pe an. canii sufera si ei din cauza puricilor, sunt oua si larve pe sol ca doar nu ii nasc cainii. dezinsectie conform legilor in vigoare, lasati gargara, v a platit puppy vet?
2
0
Poza nu e din faleza, macar folositi poze care au legatura cu informatia prezentata
3
1
eu credeam ca vara se inmultesc puricii ,dar acuma daca v-au invadat,or fi vreun neam de puric extraterestru sau de ce nu ,o clona de arctica care sa streseze toate nf
1
1
Cat de cretin poti sa fii sa afirmi ca purecii parasesc o blana pufosa si cadurosa de caine sau pisica si sar pe o nespalata? Ce minte bolnava poate sa aiba aceasta cucoana iesita din ghena de gunoi a blocului!Mai afirma alt imbecil ca pisicile de langa masina lui l-au umplut de pureci. Deci purecii mai nou prefera tabla in loc de blana. Ce nenorociti!
7
4
sa adune dracu maidanezii de pe strazi ca e plin de ei.
7
3
Tot maidanezii sunt de vina. Constanta e amanetata sistematc : tot maidanezii fir-ar mama lor de puricosi.
3
6
Au inviat capusele, sa ca pazea fratilor!
3
1
Numai la jegosi sunt purici,pune-ti mana si face-ti curatenie,,,,vreti sa va adune primarul si prezervativele...
4
8
o sa vina Fagadau sa va caute si de paduchi in cap...puturosilor.
8
7
Sunt Fagadau,deci rezist
6
3
spalativa !nespalatilor puturosi !de asta aveti apa si platiti 1 m cub sub pretextul economiei de puturosi,lenesilor !sa vina primaria sa va destupe cu napalm
9
7
Eu am chemat hingherii acum cativa ani in tomis nord si o batrana i-a luat inapoi de doua ori. O batrana iubitoare impreuna cu alte cateva ce le dadeau sa manance, din atata iubire, numai oase de pui si ii lasau in frig toata iarna.. Asta e cruzime.. nu iubire..Primaria se lupta cu morile de vant..
10
2
Asociatia de locatari trebuie sa plateasca pentru dezinsectie si sa resolve problema,ca doar nu e ceva de matamatici superioare acolo. Daca vor chema si cu deratizarea,vor scapa si de sobolani. Sa dai vina aiurea pe tot ce misca in afara de propria puturosenie si delasare, e ceva specific zonei.
10
2
Hai las-o balta nu mai minti,unde-ai pomenit purici iarna la modul asta sa invadeze o zona intreaga !!!! Ai tu boala pe animale esti sarita de pe fix....Vezi ca puricii vin de la subsolul vreunui bloc si n-au nici o legatura cu animalele,dimpotriva,ele ii aduna pe ele de unde nu mai pleaca pe strada ca sa se urce pe tine !
12
11
pai ce sa facem frate ca daca dam maidanezii cu deteteu si pisicile pe urma se ling si mor ! si ma baga ongul la judecata sa platesc ! mai bine babele care da de mancare sa ii ia in casa , mama voastra de tarani
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369