REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Locatarii unui bloc din Tomis Nord, somați de Primărie să lase parcarea liberă?!

Locatarii unui bloc din Tomis Nord, somați de Primărie să lase parcarea liberă?!

Replica API 12 februarie 2019 | 13:17 581

În favoarea unui investitor care ridică un bloc cu 7 etaje

În favoarea unui investitor care ridică un bloc cu 7 etaje

Fără prea multe explicații, Primăria Constanța ar fi somat locatarii blocului T5 din Tomis Nord să își mute mașinile din parcarea aferentă blocului. De ce? Sunt două posibilități, spun reprezentanții Asociației Urban Verde. ”Investitorul, proprietarul mastodontului, care a obținut autorizație de construire fără a avea locuri de parcare pe terenul propriu (condiție obligatorie) și a construit ilegal încă două etaje peste cele 7 etaje permise de PUZ, continuă lucrările într-un mod suspect, șantierul extinzându-se peste locurile de parcare plătite de ani de zile de locatari la primărie.

Lotul de teren de lângă ”mastodont” , din fața blocului T5 (Aleea Argeș colț cu Lăpușneanu), este tot proprietate privată și este foarte probabil să se suprapună peste locurile de parcare desființate. Așadar, este posibil să spunem adio încă unei parcări și să ne vindem mașinile. Poate ar fi mai bine...Deci, încă o mostră de bătaie de joc. Și care a fost reacția primăriei la distrugerea spațiilor verzi și a parcărilor? Aceea de a pune stâlpișori. Probabil încă un contract ”special”, spun reprezentanții asociației

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DA ASTIA NU MAI SCAPA ! FAGABOU SI BABU SE INDREAPTA SIGUR
1
0
Replicaonline.ro este un website detinut de SC Replica Press SRL societate radiata inca din anul 2006 conform Site-ului MINISTERULUI DE FINANTE. Acestia sunt cei care informeaza constantenii. O publicatie fantoma condusa de o firma inexistenta!
3
1
votati cipanii !
7
4
Foarte slab si TURNATOR!
10
1
Este cel mai incom petent din tara.
14
3
Locatarii din zona de ce nu protestesteaza ,? Ord ms 129 din 2004
23
1
este blocul lui grigore comanescu de la somaco si asfalt dobrogea, nu au treaba machidonii aici, asa ca nu mai mancati c.a.c.a.t.
20
7
te ma in plm ce pe vremea pdl pnl nu s-au construit pe spatii verzi? Mergeti ma boilor ca tine si ca aia de ti-au dat manute verzi si protestati la primarie sau crezi ca daca vin hastagii la putere nu o sa mai construiasca?
10
9
Acum stau inchisi in birouri, la furat. Ia sa-i vezi de la vara ce prezenti vor fi. Iar alearga Fagadau cu piticii, iar se baga in seama si da din gura la shushe pe care el le crede evenimente, mai vomita niste promisiuni, mai posteaza niste poze cu niste proiecte pe care nu e in stare sa le si faca si prosteala e gata. Iese tiganimea grupa la votare, scoasa de argati. Mai ia un mandat si iar se inchide in birou.
19
1
makidonii din primarie au distrus orasul
36
5
de curiozitate la toti care injura mai jos ca nu sunt parcari. Voi ati scos vreodata capul din cloaca asta? In cluj invarti cartierul cate o ora pana gasesti un locusor sa parchezi sunt masini parcate cu anii din cauza ca propietarului ii e frica sa o mute si vecinii se suna intre ei ca sa tina locul ocupat. Iar militia iti lasa amenda imediat in geam daca nu e loc de parcare oficial.
12
17
si auzi ceea ce auzi, te intrebi daca mai exista vreun om onest in Primaria Constanta si restul autoritatilor locale. Cati bani le mai trebuie sa incaseze ca si spagi ca sa se sature, sa ne spuna ca facem noi cheta locuitorii orasului. Ca poate doar asa nu se mai umple orasul asta cu betoane,spatii verzi distruse, poluare generalizata. Atata coruptie, incompetenta, reavointa si lacomie te face sa-ti pierzi total increderea in oameni.
28
3
Votati " Soarele", Votati psd, ca nu o sa mai apucati sa veti soarele cu adevarat ! Soarele mamii lor , de neokomunisti , lepre si banditi peste masura ! Bine va face ,daca nu iesiti la votare.....
23
2
sunt cel mai prost primar din tara dar priceput la furat terenuri cum m-a scolit sefu mazare,anulez parcari sa dau la makidonimea cipaneasca terenuri sa behaie si gura lor de bani,mucanii?sa taca draq ca i-am pacalit iar,daca iau 9 ani ca sefu e bine ca tot neamul cipanesc ma pomeneste ca l-am facut bogat.
33
3
Peste saivanul cipanului, iar el si familia lui de evazionisti arestati si pusi sa-si justifice si ultimul leut.
21
3
Foarte bine asta meritati sper sa ramaneti fara parcari in tot orasul si sa creasca blocuri in toate parcarile sa aveti numai drumuri si blocuri sa va vad unde va parcati rablele
11
11
hai sictir pomanagiilor.Ati votat psd,acum ciocul mic
27
7
Pe partea aceea , erau spatii verzi superbe !!! Au fost masacrate , pentru blocuri . Construieste frate , in afara orasului , cum este Tomis Plus . Parca exista o ura , impotriva frumosului urbanistic , in Constanta . Dupa ei , ar masacra si Parcu Tabacariei , ceea ce a mai ramas din el .
46
1
pai tot magarii din primarie lea dat locurile de parcare la aia cu blocul nou , au luat spaga si acum dau parcarea cea veche,au gasit o solutie f buna
26
2
sper sa mor si eu si familia mea in chinuri. pacat ca mucanii ie prosti si nu mai fac ca la 1907 sa ma arda pe rug. sunt cel mai prost primar de cand e atestata romania. va multumesc dragii mei. sper sa mor si eu si tot neamu
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218