REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

LOCUITORII de pe strada ELIBERĂRII s-au SĂTURAT de ȘANTIERE! Video

LOCUITORII de pe strada ELIBERĂRII s-au SĂTURAT de ȘANTIERE! Video

Replica API 12 aprilie 2021 | 21:26 2338

Pe strada Eliberării din Constanţa se construieşte de zor, de ani buni. Pentru că fosta administraţie locală a tot semnat autorizaţii de construire, dar nu a investit şi în infrastructură, acum, cetăţenii se confruntă cu probleme care mai de care mai importante: lipsa parcărilor, a trotuarelor, a spaţiilor verzi şi un nesfârşit şantier în lucru.

Cetățenii s-au săturat

În cartierul Inel II, pe strada Eliberării, locuitorii se plâng de şantierul care nu se mai sfârşeşte. Investitorii imobiliari construiesc în prostie în acea zonă, iar cetăţenii au ajuns la disperare întrucât nu mai au spaţii verzi, nu au locuri de parcare şi, astfel, ajung să blocheze trotuarele care, ce-i drept, nici ele nu prea există întrucât nu a fost făcute investiții în acest sens.

„Vrem şi noi normalitate. Un proiect de asfaltare, parcări şi să se oprească tot acest şantier”, precizează cetăţenii. Amintim că actuala administraţie locală are în plan îmbunătăţirea mediului urban în cartierul Inel II.

Proiectul propune refuncționalizarea spațiilor degradate

Primăria Constanţa are planuri mari pentru zona Inel II. Aceasta a emis, pe 26 martie, un certificat de urbanism în vederea obținerii autorizației de construire pentru proiectul ce prevede îmbunătățirea mediului urban în zona mai sus menţionată. Proiectul propune refuncționalizarea spațiilor degradate din zona de influență a cartierului Inel II și transformarea lor în spatii verzi și zone dedicate activităților recreative, cu facilități cuprinzând dotări și echipări destinate activităților recreative pentru populație. “Proiectul va fi depus spre finanțare prin Planul Național de Relansare și Reziliență. Proiectul se află în prezent în faza de pregătire a documentației de atribuire necesară în vederea elaborării documentației tehnico-economice”, au precizat reprezentanţii Primăriei.

Video:

Citeşte şi:

Proiectul de îmbunătățire a MEDIULUI URBAN în INEL II va fi depus spre FINANŢARE

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL egal proiecte la timpul viitor , studii , si au trecut iar 4 ani fara nimic palpabil. Si nu numai PNL.
2
2
Articol de cacat scris de niste cacati
7
1
cea mai tare stire wow
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218