REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locuitorii din Cogealac, supăraţi: ce se întâmplă cu ţevile pentru apa pluvială şi asfaltul de pe strada Liceului?!

Locuitorii din Cogealac, supăraţi: ce se întâmplă cu ţevile pentru apa pluvială şi asfaltul de pe strada Liceului?!

Replica API 27 iulie 2018 | 00:00 528

În urmă cu mai multe luni, în comuna Cogealac au demarat ample lucrări de asfaltare. În momentul de faţă, lucrurile par să stagneze, iar una din străzile pe care încă nu s-a asfaltat nemulţumeşte profund locuitorii. "Aşa arată de câteva luni de zile strada Liceului! Strada a fost decopertată în vederea fixării ţevilor pentru scurgerea pluvială şi turnare covor asfaltic! Dar de 7 luni de când s-a umblat acolo, au deranjat ţevile de apă şi scurgere. La acest moment, ţeava de apă potabilă fiind spartă în zona intersecţiei străzii Liceului cu strada Castanilor, există riscul izbucnirii unei epidemii deoarece canalizarea este înfundată şi mizeria se amestecă cu apa potabilă. Primarul şi viceprimarul nu fac nimic, cu toate că la ultima şedinţă de Consiliu Local au venit locuitorii cu găleţi cu mizerie, pentru a arăta cum stau lucrurile. Aleşii locali au promis că vor rezolva, dar deocamdată - nimic!", a relatat un locuitor din Cogealac.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va veni DNA!
0
0
Nu cred ca primaru gagicar o sa aibe probleme din partea contra candidatilor , la cat este de dobitoc isi sapa singur groapa. Apropo cu procesul cu Curtea de Conturi cum stai primare ?
2
0
Stati linistiti ca in 2020 numai da el bani la fraieri sa-l voteze ca merge direct la puscarie ,o sa am eu grija de asta .
1
0
da se vede ca va asteptati la ploi nu gluma da ati ridicat pluvialele la nivelul ala
4
0
Mai tati nu mai spune la toata lumea cati bani a cheltuit tati sa cumpere voturile fraierilor din Cogealac. Lasa ca o sa ma inteleg cu Daf Trans si o sa recuperam paguba dar se baga prostul asta de Cati si imi strica ploile.Iar cu radarea ai dreptate,sa astepte dai dracu de prosti. Cand luau banii in alegeri era bine?Ce vor ei? Si bani pe vot si viata ca la oras? Sa se mute la oras daca nu le convine!
7
0
Nu inteleg de ce atata rautate, trebuie sa inteleaga toata lumea ca tata nu s.a inteles inca la comision cu constructorul. Intelegeti ca inca nu ne.am recuperat banii din campanie pt cumparare voturilor care i.am pus in sacii de faina ca ne urmareau toti... Aveti rabdare ca o sa se ajunga la o intelegere....rabdare....rabdare....rabdare.....
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218