REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locuitorii din comuna Corbu cer unei companii de stat să repare drumul ce duce spre Portul Luminița. VIDEO

Locuitorii din comuna Corbu cer unei companii de stat să repare drumul ce duce spre Portul Luminița. VIDEO

Replica API 3 decembrie 2019 | 02:10 885

Accesul spre portul Luminița a devenit un adevărat chin pentru șoferi, din cauza drumului care a devenit din ce în ce mai impracticabil. Compania Administrația Canalelelor Navigabile a demarat un proiect pentru reabilitarea acestui sector de drum, dar și pentru Portul Luminița, însă așteaptă hotărârea de Guvern.

Până atunci, nu poate mișca un deget. Între timp, drumurile din Luminița au fost puse la punct, reabilitate de primărie, locuitorii așteptând ziua în care și tronsonul ce duce spre port să fie reabilitat de CNACN. Între timp, locuitorii au turnat nisip la trecerea la nivel de cale ferată, pentru a nu-și ami distruge mașinile.

VIDEO:

”Facem noi treaba altora. Reparam o trecere la nivel de cale ferată. Drumul este al CN ACN.SA.Agigea”, ”Uitați ce frumos facem în sat la Luminița. Dar nu avem iesire la drumul județean. Pentru ca cei de la Administratia Canalelor Navigabile, care nu vor să reabiliteze drumul ce duce la port Luminița”, s-au plâns oamenii. Contactat pentru un punct de vedere, Daniel Georgescu, directorul CNACN a declarat pentru Replica că are în plan reabilitarea drumului, iar această reparație este un aprovizorie, până în primpăvară. ”Este o reparație provizoriu. Avem un proiect de reabilitare a drumului și a Portului Luminița,a șteptă hotărârea de Guvern. Vom face din primăvară lucrări mai ample. Ei au turnat doar asfalt, evident, cu acordul nostru, in vară ne chinuim”, a spus Georgescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma Cumpanenilor sper sa nu aveti si voi un primar diliu cum a fost ala dintr-o comuna din Moldova care a amendat locuitori pentru ca au astupat gropile din localitatea lor fara sa aiba autorizatie de constructie.
0
0
mandri ca suntem romani!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218