REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Locuitorii din Cumpăna, disperați: au fost INVADAȚI de câini

Locuitorii din Cumpăna, disperați: au fost INVADAȚI de câini

Replica API 9 mai 2018 | 00:00 288

Iubitul animalelor nu este echivalent cu a-i lăsa liberi pe străzi! Acesta ar fi mesajul pe care oamenii care locuiesc în Cumpăna încearcă să îl lanseze în această perioadă. Motivul? Haite întregi de câini umblă libere prin localitatea de lângă municipiul Constanța, iar cetățenii sunt speriați.

De altfel, un cititor a transmis mai multe imagini către cotidianul „Replica de Constanța” pentru a atrage atenția că nu așa ar trebui să arate o localitate la nivel european, mai ales când se are pretenția să fie una. Câinii nu sunt agresivi, însă există posibilitatea ca din lipsă de hrană sau apă să adopte un comportament agresiv, punând în pericol viața copiilor din comună. Locuitorul din Cumpăna a precizat că îi este teamă ca victimă a acestor câini să iasă cu propriul copil afară din pricina patrupezilor.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muiere vanduta satanei. Cit te plateste tiganca Giju sa scrii kkturi? Lumanari sa-ti iei! kva proasta.
2
1
Tanti de la acest ziar, numai despre asta este in stare sa scrie? O stire despre saracie, mizerie, violatori, pedofili, cand scrie? Sau DOAR ptr asa stiri este platita?
2
1
Vechea problema: nu aveti treaba acasa si postati stiri de ... Sunteti inconjurati de criminali si pedofili in libertate, dar nu aveti loc de doi catei.
3
1
Astia care o tot dati cu otrava...Este ilegal sa ii otraviti...Ce spuneti voi daca ne saturam noi astia fraieri ,interesati de soarta cainilor si boicotam statiunile din Constanta??? Poate asa se trezeste cine trebuie. Cainii aia nu au aparut peste noapte.Niste iresponsabili i-au aruncat in strada.Sa nu mai pomenesc de "ecarisajul" din judet devenit faimos.
4
2
Sa ia mata sau fitu mancare cu otrava spurcatule. Din cauza alora ca tine ajung sufletele alea chinuite in ultimu hal. Redusilor, sterilizati va animalele !!! Omoara in chinuri in adaposturi zilnic zeci de suflete. Mergeti si vedeti si 3 zile nu mai esti om dupa ce iesi din"adapost"
6
1
Stelica mai bine incearca tu reteta aia,sclavule!
3
1
Primarita nu are solutie si invoca asta. In toate locitatile daca nu se sterizeaza toti cainii inusiv cei din curti, normal ca se inmultesc. Solutia este sterilizarea tuturor cainilor si aplicarea de amenzi usturatoare ptr detinatorii de caini nesterilizati.
3
1
korbu hinghereasa sefa la Ovidiu
6
2
Ne-ati albit cu cainii maidanezi, altceva mai stiti sa scrieti? Articole de cacat! E ultima oara cand accesez site'ul vostru de cacat!
4
10
Aceasi poveste si in Lazu...
4
2
Ce va certati!? Sunt atrasi de catzeaua aia coafata valvoi
7
5
Stelica ...nu vrei sa-i dai lu ma-ta niste carne tocata cu otrava ? Intreb doar ...
10
5
poate maidanezii o musca pe vaca de la primarie.pe langa tot felul de festivaluri in care obliga buticarii si firmele sa dea cu banu,sub amenitarea desfiintarii,,,ar trebui sa faca o hora si in jurul cainilor.javra la javre trage.
9
3
Asteapta toti la primarie. De ce trimiteti poze doar cu haitele de caini? Poze cu haitele de stapani nu aveti? Ai cui sunt cainii? Ii parasuteaza Kim Jong Un din Koreea? Cand se duc aia de la ecarisaj intre blocuri, sar toti pensionarii cu gura. Aceeasi pensionari, hranesc cainii cu funia de la etaj. Vorbiti serios? Ia incercati sa nu le mai dati drumul pe strazi si sa vedem daca mai apar cainii pe strazi. Facem asa? Nu o fi Cumpana comuna europeana, dar nici locuitorii nu sunt de pus la rana. Cantati la alta masa, bai plangaciosilor.
15
2
cetatenii care trimit poze si asteapta ceva de la autoritati mai bine s-ar mobiliza , ar cumpara otrava de sobolani si cu niste carne toccata sa o imprastie seara in zonele in care se aduna maidanezii in haite, asta e singura solutie
15
9
sa importam Filipinezi ca ii mananca de vi.
10
6
Sunt atat de sterilizati incat le cresc coaiele la loc. Asta da biologie! Ar trebui eutanasiati iar zoofilii sa raspunda pentru orice fapta a patrupedului. Iubesc mai mult specia umana inclusiv tiganii decat niste animale care s-au dovedit a fi foarte agresive si chiar criminale.
10
7
Daca v-ati steriliza cainii nu ar mai exista atatia caini. Daca tot ne vrem in europa sa aplicam si regulile europene.Ii iubim asa de mult incat ii dam pe strazi de pui, si uite asa apar pe strazi, si apoi tot noi ne minunam cat de multi sunt. Noi le facem si canii sunt vinovati. Tipic romanesc.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369