REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locuitorii din Kogălniceanu au crezut că s-au trezit cu teroriştii peste ei

Locuitorii din Kogălniceanu au crezut că s-au trezit cu teroriştii peste ei

Replica API 26 februarie 2014 | 00:00 157

Alertă

Alertă

Agitaţie mare în localitatea Mihail Kogălniceanu în dimineaţa de marţi, 25 februarie. Locuitorii au crezut că s-au trezit cu hoţii peste ei, iar după ce au aflat că sunt sirieni au fost aproape siguri că este vorba de terorişti, mai ales că în apropiere se află şi aeroportul. În cele din urmă, s-a stabilit că nu este nimic adevărat. Este vorba despre 15 persoane de cetăţenie străină care au intrat ilegal la noi în ţară pentru a ajunge în Germania. Primul care a tras o sperietură soră cu moartea a fost un paznic al unei societăţi comerciale din Mihail Kogălniceanu. Acesta a văzut cum au intrat mai multe persoane în curte, după care s-au adăpostit într-o clădire dezafectată. A sunat la Poliţie, spunând că este vorba despre hoţi. Oamenii legii au ajuns la faţa locului, însă au constatat că este vorba despre 15 sirieni, care erau destul de speriaţi.

Însă, imediat s-a dus vestea în târg cum că sirienii sunt terorişti, oamenilor legii trebuindu-le multă răbdare pentru a calma spiritele. Au reuşit să se înţeleagă cu persoanele de cetăţenie străină, în limba engleză. Aceştia au spus că au fugit din ţara lor şi că au venit înghesuiţi într-o maşină, prin Turcia, şi că se îndreptau spre Germania. Unii dintre ei aveau paşapoarte. În timp ce oamenii legii se aflau la faţa locului, a sosit şi o dubă cu doi indivizi din Medgidia, care ar fi cărăuşi, însă totul este doar la stadiul de bănuieli, iar cercetările continuă.

"La data de 25.02.2014, ora 04.00, poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, în urma unei sesizări s-au deplasat în curtea unei societăţi comerciale din Grup Social Ceres unde, într-o cladire dezafectată au fost depistate 15 persoane de cetăţenie străină. Din primele verificări s-a stabilit că acestea au pătruns ilegal pe teritoriul ţării noastre. În scurt timp, la faţa locului, a sosit o autoutilitară, în care se aflau 2 bărbaţi din Medgidia. Cei 2 au fost legitimaţi de către poliţişti, întrucât nu-şi justificau prezenţa în zonă la acea oră. Persoanele depistate au fost predate lucrătorilor din cadrul Gărzii de Coastă, în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.", au spus reprezentanţii IPJ Constanţa. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367