REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Locuitorii din Lumina îi cer primarului măcar să le pietruiască străzile, dacă nu le asfaltează

Locuitorii din Lumina îi cer primarului măcar să le pietruiască străzile, dacă nu le asfaltează

Replica API 17 februarie 2018 | 00:00 239

Este greu de crezut cum în anul 2018 încă mai există străzi, în majoritatea localităţilor, care nu sunt nici măcar pietruite, ca să nu mai vorbim de asfalt. Nu este nicidecum vorba despre satele îndepărtate de prin judeţ, aşa cum s-ar crede, ci despre localităţi la doi paşi de Constanţa sau Năvodari, asta ca să nu mai spunem că, chiar şi în aceste oraşe, există unele străzi pe unde nici cu căruţa nu se poate merge. Un utilizator Facebook a postat pe grupul „Comuna Lumina” mai multe fotografii cu străzi din pământ, cu gropi pline de apă, cu mult noroi, pe unde nici cu cizme de cauciuc nu îţi vine să mergi după ploaie. Oamenii îşi doresc măcar să fie pietruite aceste străzi, ca să nu-şi mai rupă maşinile în două.

„Oare când o sa ne trimită şi nouă primarul două maşini de piatră, ca să nu mai înotăm în noroi? Suntem în 2018, dar trăim ca în evul mediu, pe strada Pinului cu Teiului (probabil intersecţia dintre cele două străzi, n.r.)?”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Comunei Lumina.

Primarul Ioan Roman nu a putut fi contactat telefonic, pentru a obţine un punct de vedere de la dânsul. Totuşi, imediat după ce s-a instalat în fotoliu, după alegerile locale din 2016, edilul a promis că se va ocupa de drumuri şi trotuare, înainte de orice, mai ales că are în spate o echipă puternică şi curajoasă, după cum singur se lăuda. În schimb, locuitorii localităţii Lumina spun că, până în prezent, doar trotuarul de pe Strada Mare a fost refăcut. În schimb, spun ei „se fac încă 3 terenuri de fotbal... Suntem o comună foarte mare, cu mulţi fotbalişti... Asta ne trebuie, ce atâtea străzi asfaltate... Taxe plătim pentru gropi”, potrivit unui comentariu lăsat de o localnică, şi lista poate continua. Pentru a face haz de necaz, unii au asemănat străzile respective cu suprafaţa Lunii. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine, trageţi singuri concluziile.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am mai scris: au fost ceva razii in Navodari, ceea ce e un lucru bun. Partea proasta este ca nu avem nici un raport sau articol in presa despre aceste marete realizari. Sa fie oare Navodariul raiul pe pamant?
0
0
cand am vrut sa spun ce se intampla GRUP MEDIA SUD , mi-au oprit comentariul , desi era un limbaj academic si termeni economici .
0
0
Nu ziarul va spune asta, ci site-ul. Incercati fara diacritice si fara paranteze, ghilimele si alte semne de genul
0
2
Vrei sa pui un comentariu de bun simt si ziarul replica zice ca am caractere nepermise ..,pacat...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614