REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locuitorii din Seimeni, REVOLTAŢI: au fost sistate lucrările la noua reţea de apă. Primarul: „Nu înţeleg de ce sunt supăraţi”

Locuitorii din Seimeni, REVOLTAŢI: au fost sistate lucrările la noua reţea de apă. Primarul: „Nu înţeleg de ce sunt supăraţi”

Replica API 12 octombrie 2017 | 10:47 356

Locuitorii din localitatea Seimeni sunt revoltați pe actualul edil al comunei pentru faptul că s-a apucat de un lucru și nu l-a mai terminat. Ei se plâng că de pe data de 4 octombrie s-au sistat lucrările la rețeaua de apă. Primarul spune că activitatea nu a fost sistată în Seimenii Mici, doar că... mai trebuie să vină materiale de la firma contractată să execute lucrările.

Supărarea oamenilor pare să fie fără motiv din perspectiva primarului Șerban Mitică care punctează clar că este un proiect 100% din bani locali și că este în interesul cetățenilor. Conducta nu a mai fost schimbată de peste 50 de ani, iar modernizarea rețelei de apă se face în beneficiul acestora.

„Numai într-o lună și jumătate am schimbat vreo 3 kilometri de conducte stradale. Mai avem de pus 100 de metri de conductă stradală pe porțiunea care face alimentarea la bazinele de apă, dar pentru că nu mai avem conductă, s-a sistat câteva zile până primim conducta de la societate. Eu am în limita banilor disponibili. Am explicat și oamenilor cum stă treaba. Nu îi înțeleg de ce sunt supărați. Schimbăm conducta care este pusă în pământ în 1960. Totul este din bugetul local. Pe PNDL avem două proiecte, unul de extindere școală și unul de construcție dispensar”, a punctat primarul comunei Seimeni, Șerban Mitică.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
anul trecut la tine acasa au fost gasite f f multe acte din primarie furate de chirila steluta cu ajutorul secretarei penale amalia de ce oare tot cu complicitatea ag agticol stela ai fost impropietarit cu f mult reren arabil chiar daca nu erai singurul mostrnitor ai luat teren la autostrada tortomanu cernavoda prefectura va verifica acest lucru folosesti utlajele primariei in scop personal ai fost cu papucul la furat de varza la marian craciun rusine la primarie esti zero nu stii pe ce lume esti si ce cauti acolo faci echipa cu ticu doi anlfabeti de ce nu platesti pasunat pentru oile ta
8
4
Primar? Vice? Si cati,, copii" mai sunt prin primarie...ce sa vezi?? Numai zdrente de oameni...nu cred ca vreodata o sa mai iasa la lumina comuna...o hoarda de nenorociti pe ciolan..alceva nu e acolo in comuna...vacari, ciobani si altii care au mai apucat a fi in diferite functii...eu unul nu angajam asa oameni nici macar la sortarea gunoiului...
0
0
La alegeri l-ati votat toti, era cel mai bun atunci. Va meritati soarta, v-ati facut-o cu mana voastra.
12
0
TICULE, VEZI CA SE PRAVALESC PESTE TINE DOSARELE . AI FACUT NUMAI HOTII LA PRIMARIE, IMPREUNA CU IPOTENTUL PROASPAT CASATORIT CHIRILA. VOI CREDETI CA SCAPATI FARA SA PLATITI. AI STRICAT TOATE DRUMURILE ILUMINATULPUBLIC ESTE LA PAMANT CU AJUTORUL FIRMEI GINERULUI LUI GRINDEANU ,PE CARE AI PLATITO ILEGAL, . AI STRICAT TOATE VIILA SI CULTURILE OAMENILOR CU OILE, PENTRU CARE NU PLATESTI NIMIC LA PRIMARIE ,NICI TU NICI NICI IPOTENTUL ,. LA MAGAZINUL TAU EVAZIUNEAESTE IN FLOARE ,SE CONSUMA BAUTURI ALCOOLICE FARA AURORIZATIE ,CHIAR SI DROGURI ,VEZI CIPRICA ZAPODEANU SI ION BABA ZAHARIA. ,
13
1
Voi nu lati cunoscut pe Domnul Primar Serban Mitica ,este un mare AVAR ANALFABET si un MARE HOT, in fiecare zi maninca la RESTAURANTUL de la FOISOR a dat de BANI, il doare in cur de CETATENI
13
0
pai ma boule, tu trebuie sa stii de ce sunt suparati
12
0
toata ziua cu Dusterul prin judet si nu vede tonele de gunoi care au depasit tomberoanele prin Seimenii Mici.Cine vreti sa vina sa va adune gunoiul dle Serban?.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218