REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locuitorii din Tomis Nord se tem să meargă la piață: Ne urmăresc niște indivizi dubioși!

Locuitorii din Tomis Nord se tem să meargă la piață: Ne urmăresc niște indivizi dubioși!

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 13747

Cu toate că măsurile impuse de starea de urgență ar fi trebuit să golească străzile, iată că unele zone ale Constanței sunt în continuare pline de activitate dar și de persoane gata de fapte reprobabile. Locuitorii din cartierul Tomis Nord, în special cei care locuiesc lângă faimosul campus Henri Coandă, se plâng că le este frică să iasă pentru a-și cumpăra o pâine din cauza unor locatari din acest campus, care îi urmăresc și încearcă să îi jefuiască.

”Am ieșit ieri până la un chioșc din fața blocului ca să cumpăr două pâini. Pe drumul de întoarcere m-au urmărit două persoane pe care le-am mai văzut prin cartier, sunt din Henri Coandă. Am avut noroc că m-am întâlnit cu un vecin, că altfel cine știe ce mi se întâmpla”, a declarat pentru ziarul Replica, o vârstnică din Tomis Nord.

Se pare că această problemă nu este singulară, foarte multe persoane reclamând comportamentul celor din campus, care se plimbă nestingheriți pe stradă, ascultă muzică la telefoane dată la maxim, și câteodată devin chiar violenți cu cine încearcă să le atragă atenția. Umblă în grupuri de câte 3-4 inși, se leagă de lume pe stradă, nu țin cont de nici un fel de măsură de protecție. Deocamdată nu s-a semnalat nici un furt sau alte infracțiuni, însă oamenii se tem să mai iasă din case. Situația tinde să devină mult mai gravă, ținând cont că odată cu măsurile impuse de autorități, aria lor de lucru este mult mai limitată. Sesizările curg la Poliția Locală, dar se pare că amenzile nu îi opresc pe cei din Henri Coandă de la activitățile obișnuite.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cazul in care nu era articol fabricat pe picioare stiati ca masina Jandarmeriei sta acolo mediocru
0
0
Eu stau de 7 ani an herii cond nam auzin niciodata sa fure sau sa fac crima de rautate oamenilor intra covit19 an voi ca lume e rea
0
1
Da r ce at vrea sa manace lumea peretii auzit tigani ciori da romani nu sunt la magazine sa se ia la bataie pentru hartie igenica sau spirt rugativa ca de rautate pe care o aveti in suflet Dumnezeu nu va iarta
1
1
Salarii au, masini si echipamente dar sint complet disparuti !!! Inutili !
1
1
Pai daca Politie nu este . Azi am facut 65 km in oras ..... 8 politisti in total . Azta da stare de urgenta
6
1
Apel catre politie si jandarmerie,aveti in vedere si de fauna ce sa creiat in locurile aglomerate,tot felul de indivizi pestriti ,populeaza zonele aglomerate,aveti in vedere de elitele venite din afara,unde au capatat o vasta experienta si gasesc acum teren favorabil pentru a o pune in practica.Politia sa aiba in vedere acesti tuciurii.
7
1
Daca suni la Politie iti cer o mie de date , pentru a reclama o lebada ! Vin la fata locului,se uita si spune ca nu poate sa intervina ca incalca dreptul de propietate. Dupa ce pleaca, ce face tiganul. scoate "organul" , dupa Organ si da drumul la muzica mai tare. Traiasca Romania , in frunte cu Rromanii,din fruntea tarii !
9
2
Bai VELEA da un ordin intern sa aiba politisti voie sa traga la piciore caci daca sunt impuscati vreo doi trei tigani gata s-a spart gasca si le piere curajul,asta doar daca stiu politisti sa traga bine pentru ca nu ar fi nici o surpriza ca astia sa impuste din greseala alti oameni nevinovati.
17
1
Luati toata ciorimea de acolo si bagatii in carantina finala
18
5
Politia sta si cere hartii, iar tiganimea umbla nestingherita fara, ca nu stiu sa scrie sau sa citeasca.
34
3
Pe astia vreti sa ii omorati cu bataia dar pe "jmekerii" aia de i-au luat la omor jandarmii i-ati facut eroi. Puneti putin paru pe toti. Indiferent ca e roman sau tigan. Sa vedem daca mai gasim asemenea specimene. Putina bataie nu strica niciodata.
14
3
Gipsanii trebuie protejati prin orice mijloace. Nu va atingeti de ei. Sunt de interes national si local.
11
7
Acolo trebuie bagat covid 2020 si rasi toti
12
1
Pai starea de urgenta implica pentru ,,otoritati'' doar sa amendezi pe cine nu si-a scris tema aia imbecila cu declaratia ? Normal ar fi ca populatia sa fie pritejata cu maxima duritate de indivizii astia care terorizeaza tara de ani buni. Sa intelegem ca trebuie sa ne ferim si de scursurile violente ale societatii dar si de autoritatile oricum de obicei abuzive ,bagandu-le in aceasi galeata? probabil ca da. Exista totusi si cativa politisti idealisti care-si fac treaba,insa ei sunt putini,nu fac fata epidemiei de banditi.
18
1
Remediu omorati cu parul ciori borate
17
3
in locul Galaeriilor Soveja au zis ca or sa faca parc, asa am citit in ziarul asta, atunci sa vedeti ce o sa fie acolo, toata tigania din Henri Coanda o sa stea acolo pana noaptea tarziu la spart seminte si cei din blocurile invecinate nu o sa poata sa se odihneasca de galagie
17
2
Mazare a facut HC pt spaga de la jidani si sa fure din banii alocati lucrarilor.Nu pt voturi, in tigani nu poti avea incredre si ,oricum, nu stiu carte.Consiliul local si Fagadau trebuie sa organizeze un referendum local unde constantenii sa spuna ce sa se faca cu ciorimea infractoare.Sa votam ca tiganii dovediti infractori sa fie evacuati, cei care nu muncesc legal- evacuati si taiate toate ajutoarele.Avocatii sa-si puna mintea la contributie si sa gaseasca o solutie sa ii trimitem in locul de bastina. Si fara mutatii pe Cta pt infractori!Trebuie pus picioru' n prag! Iar politia-fara mila!
25
1
nu sunt indivizi dubiosi sunt votanti pesede
32
2
Politia si armata sunt ocupate sa dea amenzi la cetatenii simpli.
25
0
MULTA MUIE BOSOROGILOR CARE SI-AU VANDUT VOTUL PT UN PUI CONGELAT
19
8
ma urmaresc indivizi dubiosi . au uniforme si masini cu jirofar
16
8
Au reusit ciumati sa paraziteze iremediabil orasul Constanta . In loc sa ii duca undeva in camp , ia plasat intr-o zona A . PUTORILE ASTEA NICIODATA NU SE VOR INTEGRA PENTRU CA CIUMATI LEAU ASIGURAT TOT CONFORTU . ASTA PENTRU CA CIUMATI SA BENEFICIEZE DE VOTUL LOR . ASTAZI CONSTANTENI PLATESC UN PRET PENTRU LIPSA LOR DE LA SECTIILE DE VOTARE . DACA NU NE MOBILIZAM , DACA II MAI LASAM SA FACA CE VOR . CONSTANTA VA ARATA SI MAI RAU .
40
3
nu mai cumparati nimic,dar nimic,in special tigari de la tigani!la munca sau puscarie cu ei!
45
3
De ce le spuneti indivizi dubiosi,sunt TIGANI majoritatea .Dati lege sa fie impuscati cei care fura si dau in cap in astfel de momente in care oamenii se chinuie sa supravietuiasca.L ai prins la furat glont pe teava si executat,procesul il faceti mai tarziu dupa pandemie.Daca tot e ordonanta militara si armata pe strazi faceti va utili domnilor de armata .NU faceti economie la gloante cu astfel de jivine nuse poate discuta.
49
3
toti aratam dubios cand iesim pe strada. Am fost ieri la Carrefour-ul de proximitate: 3 persoane in pijamale, doua tinere care cred ca n-au mai pus pieptanul in par de la Ordonanta Militara 1, eu in cojoc si cu fesul tras pe ochi, bodygarzii cu masti si manusi de jurai ca sunt acolo sa sparga magazinul...
31
1
Dimineata la ora 6-7 sunt gramada in fata galeriilor Soveja sa bea cafeaua de la tonomat. Sau si asteapta un fraier sa-l faca de bani. Vara este nenorocire, sunt tot timpul cu berea in mana la galerii.
41
2
Luati-i din fata de la mega din tomis 3. Stau pirandele la furt
51
2
Pe tigani poti sa-i civilizezi cu frica, adica batuti mar de autoritati cum sunt prinsi in neregula. Degeaba le dai puscarie, amenzi care nu se platesc, etc. Bataie sora cu moartea dar fara schilodiri si traume interne, la cur si talpi cu pulanul de cauciuc.
67
4
Fenomenul tiganesc a scapat de sub orice control si nu de azi de ieri. Daca tot au scos armata pe strazi cu akm-urile la gat, sa faca un pustiu de bine sa-i puna sa se antreneze pe ciori, pardon la tinta.
75
3
muie fakakau,muie mazare
52
6
Numai minciuni asa sunteti romani buni de minciuni
4
70

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367