REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Locuitorii din Valu lui Traian se cred în PEȘTERĂ: Au ÎNFUNDAT CANALIZĂRILE!

Locuitorii din Valu lui Traian se cred în PEȘTERĂ: Au ÎNFUNDAT CANALIZĂRILE!

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 300

Cetățenii din Valu lui Traian nu se învață minte. Primăria localității a făcut o sesizare ce vizează toți localnicii, legată de gunoiul menajer aruncat în canalizare. Peturi, scutece, prosoape și multe alte gunoaie înfundă des canalizările așa că reprezentanții au făcut un apel către cetățeni pentru a-I face să conștientizeze.

Unii cetățeni din Valu lui Traian dau dovadă de lipsa celor șapte ani de acasă. Fiecare gospodărie generează în urma activităţilor casnice desfăşurate o anumită cantitate zilnică de deşeuri menajere, de care vor să scape cât mai repede, pentru a păstra un mediu curat, proaspăt şi sănătos. Puţini sunt însă conştienţi că o bună parte din totalul deşeurilor menajere sunt periculoase pentru mediul înconjurător, sănătatea umană sau animală, adică iritante, toxice, inflamabile sau de altă natură, care, aruncate neglijent (la gunoi, la toaletă sau în reţeaua publică de canalizare), pot dăuna oamenilor, plantelor şi animalelor. Cu alte cuvinte, neglijenţa se plăteşte mai devreme sau mai târziu. Recent, reprezentanții Primăriei Valu lui Traian au transmis un mesaj legat de gunoaiele care sunt aruncate în canalizări, aceste înfundându-se.

„Facem din nou apel la cetățenii localității pe care cu toții o dorim frumoasă și civilizată să înceteze să mai arunce în canalizare peturi, scutece, prosoape, cadavre de animale și multe altele. Este strigător la cer și sunt la fel de vinovați cei care asistă pasivi ca și cei care o fac. Vă rugăm, ajutați-ne să oferim condiții civilizate de trai. Dacă unul face și altul își bate joc nu vom avansa niciodată” era notat în mesajul reprezentanților primăriei. Este de bun simț să nu faci asemenea lucruri însă, se pare că unele persoane nu acordă o importanță prea mare acestor lucruri. Aceste fapte au adus și indignarea cetățenilor care nu s-au ferit să reacționeze la postarea făcută de primărie. „Foarte urât din partea celor care fac așa ceva” au comentat mai mulți localnici, la postarea publică.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cetatenii de rand infunda canalizarile , de fapt sunt acceia care golesc vidanjele in canalizare , se stiu ei care sunt nu-i asa domnu Bindelea
0
0
Asa au trait cu veceu in fundul curtii unde aruncsu de toate.Acum au canalizare dar au acelasi comportament
1
0
Atit ii duce mintea,ca babuini.Nu ai ce sa le ceri,asta-i nivelul lor de intelogenta.
1
0
UNDE I POLITIA?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369