REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Locuitorii din Valu lui Traian susțin că s-au trezit cu casele sparte!

Locuitorii din Valu lui Traian susțin că s-au trezit cu casele sparte!

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:35 472

Hoții au dat iama în mai multe case din localitatea Valu lui Traian.

Astfel locuitorii au precizat că este vorba de vreo 5 case, care ar fi fost "vizitate" de infractori în perioada 2 – 3 decembrie, fiind vorba despre zona F, pe partea înspre Stadion. O femeie chiar a relatat faptul că, în cazul locuinței sale, i-a fost blocată ușa de la intrare, iar hoții au intrat pe fereastră. Însă, potrivit informațiilor noastre, la data de 3 decembrie, la Poliție au mers două persoane, ele relatând că au fost victime ale unor furturi din locuințe, fiind vorba de case aflate în construcție. Însă, au ales să nu depună plângere.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum nu vedeti voi politia locala la valu nu stiu ca nu ai loc sa iesi cu o fata in masina in zona f ca vine locala si te legitimeaza si te pune sa-i arati portbagajul, pai asta nu este abuz ?
6
1
Sile tu esti ala de la Cernavoda care ti-a parlit Comunitaru femeia ? Fa-i o poza sa il cunoastem si noi , si ai mare grija de nevasta !
36
0
Politistii locali dorm acasa in timpul serviciului si hotii se simt in largul lor.
2
19
stati linistiti ca in 2011 si eu am avut casa sparta, iar in 2019 am primit instiintare de la judecatorie ca in lipsa probelor dosarul s-a clasat, aur, ceasuri, toto ce m-i sa furat este acuma probabil in posesia politiei care face cuurul mare, sunt niste ageamii, nu politisti
3
0
nu sunt locuri de munca ,,furam tot ,,gaini,,rate,,si la craciun porcu..
3
3
Propun ca alti mascati de buna credinta, sa-i prinda pe hotii mascati si sa le traga o mama de bataie pana raman cu mainile si picioarele rupte.
8
2
politia trebuie sa le pazeasca casele.de aceea ii platim din banii nostri.
4
0
esti proasta de bubui, fumigene erau la greu si cand era taxa aia aberanta, doar ca aveau nr de bulgaria! moldoveanco, ai trecut dunarea inot si acum strigi la cei de unde ai plecat ca vin la tine la mare!
2
4
Am observat ca toti astia metropolitani se supara foarte tare daca le zici ca-s tarani. Daca nu va scotea psd-ul taxa de inmatriculare sa va puteti cumpara fumigene cu xenoane si acum umflati dubele ale ruginite si va luati concediu ca sa veniti la mare. Asa ca nu fi frustrat, Ovidiule!
3
1
Bai Gigi, ce-ai vrea si tu sa stai in satul asta de infractori. Dar e mai bine la tine in garsoniera la Poarta 6.
6
4
Lumea din zona stie cine sunt cei care se ocupa cu furturile astea si aia care ar trebui sa-i prinda se ocupa cu alte lucruri, nu-i intereseaza.
4
1
ala e sat de tarani infractori!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218