REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locuitorii din zona BRICK, EXASPERAȚI de DISTRUGEREA SPAȚIILOR VERZI

Locuitorii din zona BRICK, EXASPERAȚI de DISTRUGEREA SPAȚIILOR VERZI

Replica API 12 august 2020 | 11:53 1912

Lipsa spațiilor verzi dar și a parcărilor a reprezentat întotdeauna o problemă pentru locuitorii Constanței. Câțiva locatari ai blocurilor P1 și P2 din zona Brick, strada I.L. Caragiale, reclamă faptul că de la deschiderea Penny Market de lângă blocul lor, au avut numai probleme, întâi cu zgomotul iar acum cu faptul că săpăturile i-au lăsat fără locuri de parcare și fără grădinile amenajate de ei.

Toată iarna au făcut zgomot cu un generator

Potrivit declarațiilor unui locatar, toată iarna a fost un zgomot infernal pentru că magazinul nu era racordat la curent și folosea un generator care ”bârâia” asurzitor. De data aceasta problema o reprezintă săpăturile făcute care au distrus atât locurile de parcare ale celor din bloc, dar și spațiul verde și gardul viu.

Locuitorii vor ca zona să fie readusă la forma inițială

Doleanța celor care locuiesc în această zonă este ca după terminarea săpăturilor locul să fie adus, pe cât posibil, la forma inițială, asta însemnând plantarea de gard viu dar și de noi arbuști dar și redarea locurilor de parcare cu toate că acestea erau pe domeniul public.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arr dreptate ALINUTA! Avem ura pe spatiile verzi! NE VOM SUFOCA DE ATATEA BETOANE!!!!
3
0
Fagadau mazare a vandut acel loc si nu numai a vandut ct la bucata
1
0
Nu va convine?Vin alegerile,votati pe altii!
4
1
Pentru ce ne trebuie spatii verzi,daca stam cu botnita? Asa au distrus si teii de pe Tomis: au zgarmat la radacini,ca sa faca trotuarul ala lipsit de logica . Fratilor, singurul loc cu verdeata va fi la cimitir,daca nu da vreun primar liber la construit blocuri printre morminte!
3
1
Primarul a distrus si toata faleza cu constructii executate si viitoare pe zonele Zorelelor, Renasterii, Ion RATIU si zona Casa Casatoriilor.Ce vreti daca este oltenas pudrat cu machedonisme.Banii sa curga, caci civilizatie ioc.
7
2
piata la Penny o fac cei nemultumiti?
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367