REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locuitorii din zona cartierului Henri Coandă, DISPERAŢI: Strada Ştefăniţă Vodă, GROAPĂ de GUNOI!

Locuitorii din zona cartierului Henri Coandă, DISPERAŢI: Strada Ştefăniţă Vodă, GROAPĂ de GUNOI!

Replica API 22 ianuarie 2020 | 00:00 593

În plin secol al vitezei și al descoperirilor tehnologice, iată că în Constanța, oraș port la Marea Neagră, există cartiere unde gunoaiele apar parcă de nicăieri. Cu toate că locuitorii au la dispoziție o ghenă de gunoi la standarde europene, ei putând colecta deșeurile selectiv, aceștia preferă să își arunce resturile menajere oriunde numai în locurile special amenajate nu.

Cartierul Henri Coandă, compus din locuințe sociale, este unul dintre aceste cazuri în care nesimțirea unora dintre locatari este la cote maxime. Astfel, coșurile de gunoi amplasate de municipalitate de-a lungul străzii Ștefăniță Vodă, dau pe afară din cauza deșeurilor , putând reprezenta un adevărat focar de infecție.

Cu toate că au existat plângeri ale celorlalți locuitori din zonă, situația nu s-a schimbat deloc, deșeurile fiind aruncate în aceleași locuri.

”Nu imi las copilul să se joace afară de frică să nu se îmbolnăvească”

Unii părinți, îngrijorați de starea de sănătate a copiilor lor, au recurs la măsuri care ar putea părea exagerate ” nu îmi mai las copilul la joacă de frică să nu se îmbolnăvească de cine știe ce boală din cauza gunoaielor” a declarat pentru Replica, un tată nemulțumit de lipsa de educație a celor care aruncă gunoaiele pe unde apucă. Pe lângă aspectul deplorabil pe care il dau aceste gunoaie, mai există si mirosul de-a dreptul pestilențial emanat, foarte multe persoane declarându-se foarte deranjate și de acest aspect. Situația aceasta nu este una singulară, cu această problemă confruntându-se și alte cartiere din municipiul Constanța, cu precizarea că, în situaţiile de faţă, vina aparţine cetăţenilor!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru unii copii ce nu stiu, pe acolo chiar au fost tancuri, dar au fost mutate. asa ca nici cu tancul nu ii mai scoti de acolo....
0
0
S-au nascut tigani si au devenit romi. Boramiar.....
3
0
Ce tare! Tiganii se plang ca e mizerie. Dar de ce dracu nu strang gunoiul? Macar atat sa faca dupa ce ca stau pe spinarea constantenilor
4
0
sint locuinte repartizate la persoane care nu stau in ele.Primaria nu face controle sa vada cine mai ocupa locuinta ca la 50 lei chiria le convine sa nu locuiasca in ea.
5
0
Noi votam tot domnu Fagadau, ca el iubeste pe noi, ajuta la noi sa duceam si noi o viata demna. Multumim lu primaru si votam tot cu el !
5
4
Cand o sa vedem specimenele astea boraturi si jeguri , ca oameni nu se pot numi, ca vor arunca gunoaiele la pubele este o singura explicatie VINE SFARSITUL LUMII!!!! Pana atunci singura solutie ramane expulzarea din oras!!! Statul cloneze pe Antonescu.
14
0
HC si silozul city, isi asigura si urmatorul mandat ca primar. Ciorile daca nu vor sa plece, facute sapun.
12
0
lasa, ca dupa alegeri, cotetele alea se desfiinteaza
15
1
Politia locala este "o invarteala"facuta de guvernul care a numit asa gardieni publici pentru ca sa mai fure legal niste bani de la romani,si cum sau vazut prosti politisti nu mai fac treaba de dinainte pentru ca este sub demnitatea si salariul lor de politisti.
10
3
sa mutati acel cartier? pai va dati seama ce revolte o sa aveti numai daca indraznici asa ceva? cartierul ala nu mai poate fi mutat, aia au prins radacini acolo, si e nasol ca le-a dat o zona FOARTE buna a orasului, este aproape de orice punct important, aproape de piata Tomis III, aproape de malluri, etc, adica mai bine nici nu se putea
6
1
politia locala,platita de noi,ce pazeste
15
2
HC in Palas. Iesiti la vot sa desfiintam mocangeala ptr tiganime.
17
0
romani de etnie romanes
13
0
Sa nu uitati sa-i multumiti premarului cand mergeti la vot! Apropo, mai face cateva baraci. Aceste baraci se pot demonta usor si se pot reloca undeva prin zona Palas sau intre Valul lui Traian si Constanta. Astia nu au ce cauta in oras. Dar, repet, nu uitati cand votati!
18
2
gunoaie sant in toate zonele si cetateni certati cu pastrarea curateniei sant peste tot in toate zonele orasului
15
1
APELATI LA Serviciile Polaris Poate asa se va Rezolva problema Gunoiului Aruncat Aiurea. Etc
7
3
Locuiesc in zona.nu doar ,ciorile"arunca gunoiul in str.locuitorii bl. FT4 ,FT5 str.soveja arunca cu nesimtire gunoiul pe aleea din spatele blocurilor.Si nu sunt ,ciori"Sunt parveniti.nesimtiti
24
0
Un tanc si se rezolva tiate gunoaiele.
18
1
Tipic pentru o zona electorala rosie
26
3
Gunoaie de ciori
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367