REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locuitorii Mangaliei vor primi facturi individuale pentru plata căldurii

Locuitorii Mangaliei vor primi facturi individuale pentru plata căldurii

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:10 265

Societatea Goldterm Mangalia anunță locatarii branșați la sistemul centralizat de termoficare că execută gratuit lucrări de rebranșare la căldură. Lucrările vizează proiectarea și realizarea coloanei comune de pe casa scării, precum și furnizarea și montajul contoarelor pentru apartamente. De asemenea, cei care doresc ca lucrătorii societății să execute și manopera din interiorul apartamentelor pot să solicite aceaste intervenții, contracost. Reprezentanții Goldterm Mangalia precizează că solicitările de branșare sau înlocuire a sistemului de contorizare se depun la sediul societății din str. Vânători, Nr. 1, Mangalia. Ei pot obține informații suplimentare dacă apelează numerele de telefon ale dispeceratului: 0241740761 și 0756086136. Lucrările de branșare la rețeaua de termoficare se execută în ordinea depunerii cererilor și în limita fondurilor alocate. Un alt avantaj al locatarilor branșați la sistemul centralizat de termoficare îl reprezintă încheierea convențiilor individuale de facturare, prin care cetățenii pot plăti factura direct la societatea furnizoare de agent termic și își pot gestiona individual consumul. „Lucrăm permanent la modernizarea sistemului de termoficare, astfel încât să putem reduce costurile, iar populația să plătească mai puțin. Montarea coloanei pe casa scării și contorizarea individuală ajută fiecare familie să plătească exact cât consumă. De asemenea, facturarea individuală reduce riscurile unor dispute între locatari și președinții sau administratorii de blocuri, în legătură cu fondurile destinate plății agentului termic”, a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine ca se fac plati individuale la utilitati ca atunci nu-si mai au rostul acesti administratori pusi de primarie care freaca menta si joaca ursul .
1
0
HAIDE-TI ODATA CA NE AM SATURAT DE TOTI HAPSANII DE ADMINISTRATORI MANA IN MANA CU TECHEM. ADMINISTRATORII HOTI SI AVARI
1
0
exact! blocurile au fost proiectate pentru incalzire centrala. asta cu gazele e o nenorocire. toti idiotii si au pus si am fost si noi nevoiti sa facem ca ramasesera 3 apartamente bransate la radet. este o padure de tevi prin bloc. Una e sa fie de la inceput din proiectare si alta sa faci carpeli. cine voia gaze trebuia sa se mute dracu in bloc nou sau la casa. Nu se amortizeaza nici in 10 ani investitia decat daca stai in frig cu centrala la minim. plus pericolul de explozie.
1
0
O sa daramati dracului blocurile cu aceste lucrari pe casa scarilorSa vedeti lucrari in scarile blocurilor unde s-au tras gaze, ca daca vine un cutremur cedeaza in secunda doi.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218