REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locuitorii unui bloc din Tomis Nord, EXASPERAȚI! JENANT ce pot face unii - FOTO

Locuitorii unui bloc din Tomis Nord, EXASPERAȚI! JENANT ce pot face unii - FOTO

Replica API 11 decembrie 2017 | 00:00 366

Revoltă mare în cartierul constănțean Tomis Nord. Oamenii care locuiesc în blocul TAV5, cu 10 nivele, sunt enervați la culme de vecinii lor din blocul cu 4 etaje, care își lasă sacii de gunoi aruncați în stradă, iar de fiecare dată când bate vântul parcarea lor se umple de mizerie. Aceștia au încercat de nenumărate ori să vorbească cu ei și să găsească o soluție. Ei spun că le este mai ușor să vină la blocul lor să lase gunoiul în spate decât să meargă la pubelele amplasate special pentru colectarea deșeurilor, aflate la o distanță mai mare.

Vara, din cauza căldurii, zona este un focar de infecție de la miros. Oamenii au bucătăriile pe partea cu ghena de gunoi, iar mirosul le intră în apartamente. Când bate vântul, gunoaiele sunt întinse în toată parcarea, zona arătând ca după război. Oamenii din blocul TAV5 sunt exasperați de nesimțirea vecinilor de la blocul de alături, care nu vor să ducă gunoiul unde trebuie, lăsându-l în stradă, din comoditate. „Chiar nu mai suport. Vecinii drăguți din blocul vecin cu 4 nivele, în loc să își arunce gunoiul în ghena lor situată în spatele propriului bloc, își aduc pungile de gunoi la ghena noastra, bloc de 10 etaje cu ghenă proprie. Fac asta pentru că este mai aproape. În situația asta, câinii vin și răscolesc prin pungi și întind gunoaiele prin toată parcarea și în jurul blocului. Eu efectiv nu mai suport! Se întâmplă de un an de zile să ieșim din bloc și să călcăm în gunoaiele lor. I-am rugat de nenumărate ori să își ducă sacii de gunoi la ghena lor și ne ignoră complet”, a spus o constănțeancă revoltată. Vecinii nu au ajuns să se înțeleagă de-a lungul unui an de zile, lucru care a dus la tensiuni acerbe între aceștia, dar soluțiile încă nu au apărut. Femeia a mai spus că a apelat la presă pentru a atrage atenția autorităților care nu amendează persoanele care aruncă gunoiul în stradă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cumva este de vina ciuma rosie? Ordonanta 13 nu are acest efect? Raspunderea magistratilor ca raspunderea oricarui angajat din lumea asta nu e de vina? Nu ??? Adica romaii sunt civilizati,responsabili,doar ca niste lideri au ce au cu faptul ca multi nu se spala la cur si pe dinti,ca arunca gunoaiele unde au chef e problema? Adica populatia este educata si autoritatile sunt de vina ca majoritatea sunt imputiti si consumul de sapun in Romania este cel mai mic din Europa? Interesant,.....
1
5
La noi in bloc au venit niste tineri, in chirie. Astia arunca gunoiul de la balcon, in gradinita de la parter. Atat ii duce capul. Cand e zapada mare, mai sunt si alti tigani care ascund pungile cu gunoi pe te miri unde, si cand se topeste zapasa ies gunoaiele la suprafata. Precum sirienii..
4
1
Mars in mortii mamicutei tale de zdreanta! Mergi tu in africa sau in america latina sa vezi acolo popoare jegoase si la propriu si la figurat. Tenpulameadecarcalac!!!
3
2
Si daca arunca in ghena voastra ce este? Este prea mica? Nu incape atata gunoi? Faceti cerere la polaris sa mai aduca 2 ghene. Ca dupa cate am inteles vin cainii si scot gunoiul din ghene.
4
2
Te uiti la ei pe strada si observi ca au haine bune, masini Audi noi, apartamente scumpe, bani cu nemiluita pentru distractie si fitze de Hollywood. Cand colo, de fapt ei sunt complet necivilizati, fara bun simt, total nepoliticosi, in concluzie niste zerouri barate. You can't buy class-adicatelea Nu poti cumpara stilul si civilizatia.
16
0
Rom....roman....tigan...tot dracul ala e. Romanii s-au tiganizat. In curand aceasta tara se va numi RROMania, patria tiganilor
13
5
Politia locala sa imparta amenzi. Civilizatia se face cu "parul".
16
0
Bai voi de la blocul cu 10 etaje mergeti si aruncati gunoiul la ei, iar ei il arunca la voi...si s-a rezolvat problema.
9
5
Romanii sunt neamuri de tigani.Si la blocul meu este la fel. Primarul Fagadau si el tot neam de tuciuriu,nu are nicio reactie.Peste tot in Constanta este la fel.Romanul arunca punga de gunoi peste geam apoi isi arunca tocanita de cartofi,cascavalul stricat,resturile de oase,sosul din farfurie.Bineinteles ca le arunca la pisicute si la catelusi.Primarul tigan doarme.
16
4
Prinsi respectivii in parcare si dat o bataie sora cu moartea!!
12
1
Cel mai jegos popor: romanii
12
5
Nu trebuie sa generalizam,dar daca tu esti asta nu inseamna ca toti romanii sunt!
10
4
sa va vad cum mai comentati la "hotii aia de la putere" cand romanu de rand e un gunoi. Asta meritam.
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218